کوکاکولا و سیبزمینی ؛ ترکیب جذاب درمان میگرن

وقتی درد میگرن میزند سراغت، یک لیوان کوکاکولا و سیبزمینی پرنمک ممکن است راه حل جدیدی باشد؛ اما آیا این مثلث جادویی واقعاً موثر است یا فقط یک شوخی اینترنتی است.
بیش از ۱۰ میلیون نفر در بریتانیا از سردرد مزمن و میگرن رنج می برند اما با وجود تاثیر محدود برخی روش های درمانی و داروها، اخیرا نوعی «خود درمانی» در بین کاربران رسانه های اجتماعی رواج یافته که پای کوکاکولا و سیب زمینی سرخ شده پرنمک را نیز به این بیماری که سالیانه سبب مراجعه میلیون ها نفر به پزشکان عمومی و متخصصان در این کشور می شود، باز کرده است.
این روش ابداعی به «مک میگرن» مشهور شده و شامل نوشیدن یک لیوان کوکاکولا و خوردن همزمان سیب زمینی سرخ شده پرنمک است. برخی از کسانی که به میگرن مبتلا هستند می گویند این روش ابداعی به کاهش درد شدید میگرن قبل از آن که علائم آن بروز کند کمک می کند.
دکتر کی کنیس از موسسه «میگرن تراست» می گوید امکان اینکه برخی از علائم حمله توسط «مک میگرن» کنترل شود چندان هم غیرعلمی نیست زیرا کافئین موجود در کولا می تواند به اخلال در حمله عصبی کمک کند و برای برخی افراد موثر باشد ولی دلیل آن هنوز کاملا شناخته شده نیست. با این حال او هشدار می دهد افراط در مصرف کافئین ممکن است تاثیر آن را بر روی همین بیماران نیز کمتر کند یا حتی بعدا به محرک میگرن بدل شود. او همچنین درباره وجود تیرآمین بالا در فست فودها (غذاهای فوری) به عنوان یکی از محرک های میگرن نیز هشدار می دهد. پرفسور گودزبی متخصص مغر و أعصاب نیز می گوید مدیریت زندگی و توجه به محرک های درونی و بیرونی بیشتر از آن چه در تیک تاک به عنوان خوددرمانی می بینید در درمان میگرن موثر است.