سلامت

خواص فندق در بارداری + خواص برای جنین

داشتن تغذیه‌ای مناسب یکی از الزامات در دوران بارداری محسوب می‌شود. استفاده از انواع آجیل و گنجاندن آن در وعده‌های غذایی قطعا می‌تواند نقش بسیار مهم و حیاتی را برای سلامت مادر و نوزاد در دوران بارداری بازی کند. دراین‌بین فندق یکی از مقوی‌ترین مغزها برای مادران باردار معرفی می‌شود. این محصول با داشتن مقادیر زیادی مواد معدنی و چربی مورد نیاز بدن می‌تواند از برخی بیماری‌ها و زایمان‌ها زودرس جلوگیری کند.

باعث رشد مغر نوزاد شود و در بهبود سلامت مادر و نوزاد نقش بزرگی داشته باشد. در این مقاله به بررسی بیشتر این آجیل و فواید آن می‌پردازیم تا در دوران بارداری خود حتما آن را خریداری کنید و در تغذیه روزانه خود بگنجانید.

فواید استفاده از فندق در دوران بارداری

استفاده از فندق در دوران بارداری فواید بی‌شماری برای مادران دارد. با مصرف روزانه فندق خستگی مفرط این دوران کاهش پیدا می‌کند و تاثیرات مثبتی روی سیستم عصبی‌تان گذاشته می‌شود.

برای تقویت استخوان‌بندی و سلامت مفاصل نیاز به کلسیم و پتاسیم بیشتری دارید که با قرار دادن فندق در وعده‌های غذایی می‌توانید این مواد را به‌طور روزانه دریافت کنید. با خرید و پرداخت قیمت فندق می‌توانید هرروز این آجیل را استفاده کرده و از فواید آن در دوران بارداری که در ادامه به‌ آن‌ها اشاره می‌کنیم استفاده کنید.

• تقویت سیستم ایمنی بدن و جلوگیری از بیماری‌های عفونی

• کشسانی و انعطاف‌پذیری پوست را افزایش می‌دهد و مانع از خشکی و ترک خوردن پوست می‌شود

• بالا رفتن سطح انرژی در مادران و جلوگیری از خستگی مفرط

• افزایش سلامت در مادران و رشد سریع در جنین

• بالا رفتن رشد عضلات و ماهیچه‌های جنین

• رشد سیستم ایمنی و مغز در جنین

• مانع از افزایش وزن در مادران باردار می‌شود

• از زایمان زودرس جلوگیری می‌کند

• مانع از ایجاد یبوست در مادران می‌شود

• موجب استخوان‌سازی در جنین و سلامت استخوان‌ها و دندان‌های مادر می‌شود

مواد معدنی موجود در فندق

برای اطلاع بهتر از خواص این نوع آجیل بهتر است به بررسی مواد معنی و ویتامین‌های موجود در آن بپردازیم. مطالعه این موارد می‌تواند شرایط مناسب‌تری را برای اطلاع از فواید استفاده از این آجیل در اختیارتان قرار دهد.

• منیزیم

• آهن

• کلسیم

• روی

اما ویتامین‌هایی که در فندق وجود دارد علاوه‌بر این‌که می‌تواند سطح سلامت مادر را بالا ببرد به رشد و بالا رفتن سیستم ایمنی جنین هم کمک می‌کند. این ویتامین‌ها شامل موارد زیر هستند.

• ویتامین E

• اسید فولیک

• ویتامین C

• ویتامین A

تاثیر منیزیم موجود در فندق در مادران باردار

 

خواص فندق در بارداری

 

وجود منیزیم در فندق باعث بهبود گرش خود در زنان باردار می‌شود. این موضوع باعث می‌شود تا تمامی مواد مورد نیاز جنین به سرعت برای رشد به آن منتقل شود و درنتیجه رشد خوب و مناسبی داشته باشد. منیزیم سطح استرس را در افراد باردار کاهش می‌دهد و سبب می‌شود از افسردگی بعداز زایمان جلوگیری کند.

خواص آهن در دوران بارداری

آهن موجود در فندق باعث می‌شود تا بدن تقویت شده و سیستم ایمنی قوی‌تر داشته باشید. در این صورت است که می‌توانید از بروز بسیاری از بیماری‌ها جلوگیری کنید. آهن سبب می‌شود تا رشد جنین به‌خوبی شکل بگیرد و سطح انرژی مادر همواره بالا باشد.

فواید کلسیم موجود در فندق

در واقع می‌توان این چنین گفت که رشد اسکلتی جنین در دوران بارداری بسیار بستگی به کلسیم دریافتی دارد. هرچه این میزان در طول روز توسط مادر دریافت شود جنین هم می‌تواند رشد خوب و قابل‌ قبولی داشته باشد. وجود این ماده سبب می‌شود تا مقاومت مادر هم در برابر سنگینی بار و وزن در دوران بارداری بیشتر شود.

خواص روی و زینک

یکی از مهم‌ترین خواص فندق وجود روی یا زینک در آن است. این ماده سبب می‌شود تا آهن به‌شکل بهتری در بدن جذب شود. کمبود این ماده در زمان بارداری سبب می‌شود تا فشار خون افت شدیدی پیدا کند و وزن نوزان به‌طور تقریبی بسیار کم و سبک باشد.

فواید ویتامین E  در نوران بارداری

یکی از عوامل مهمی که در جلوگیری سقط جنین نقش مهم دارد ویتامین E محسوب می‌شود. وجود این ویتامین در دوران بازرداری بسیار ضروری است و کمبود آن سبب ضعف عضلانی، خشکی شدید پوست، تاری دید و کم‌خونی می‌شود. اگر این ویتامین را به‌صورت روزانه استفاده کنید در بهبود عملکرد کبد هم می‌تواند نقش مهم داشته باشد.

نقش اسیدفولیک در افراد باردار

این نوع ویتامین را با نام ویتامین B6 هم می‌شناسند. مصرف روزانه 400 میلی‌گرم از این ویتامین توسط پزشکان توصیه می‌شود. از فواید این ویتامین در فندق می‌توان به 3 ماهه اول دوران بارداری اشاره کرد که می‌تواند مانع از بروز نقص‌های مادرزادی در جنین به‌خصوص نقص لوله عصبی شود.

عملکرد ویتامین C در دوران بارداری

ویتامین C موجود در فندق به‌عنوان یک آنتی‌اکسیدان طبیعی در بدن عمل می‌کند. وظیفه اصلی آن بالا بردن سیستم ایمنی بدن در مادران است و در برابر رادیکال‌های آزاد بدن را ایمن می‌کند.

فواید ویتامین A در فندق

 

خواص فندق برای جنین

 

اولین نکته‌ای که باید در رابطه با این ویتامین به آن توجه داشته باشید این است که مصرف بیش ‌از اندازه آن می‌تواند خطرناک باشد. این ویتامین نقش بسیار مهم در شکل‌گیری و رشد استخوان‌های جنین دارد و سیستم ایمنی تقویت می‌کند و باعث بهبود بیشتر بینایی می‌شود. استفاده درست از آن می‌تواند به متابولیسم چربی‌ها هم کمک کند.

خواص مصرف فندق در ماه‌های آخر بارداری

چرخه تکامل و رشد جنین به این شکل است که در 3 ماه آخر چشم‌های جنین شروع به رشد می‌کند. پس بسیار مهم است که دقیقا در این دوران ویتامین‌های مورد نیاز برای رشد بهتر و اثرگذاری در بینایی تامین شود. یکی از مهم‌ترین ویتامین‌های لازم برای این امر ویتامین E است که در فندق به‌وفور یافت می‌شود. مصرف روزانه فندق در 3 ماهه آخر می‌تواند بینایی را در جنین تقویت کند.

جمع‌بندی

یکی از قوی‌ترین و سرشارترین مواد خوراکی در دوران بارداری باید مورد استفاده قرار بگیرد فندق است. فندق‌ها از بهترین نوع آجیل‌ها هستند که در خود خواصی سرشار از ویتامین‌ها و مواد معدنی دارند. هرکدام از این مواد نقش بسیار مهمی را در رشد جنین و سلامت مادر بازی می‌کنند.

اگر از آن دسته از افرادی هستید که علاقه به سلامت خود و نوزادتان دارید حتما در روتین‌های غذایی روزانه خود از فندق استفاده کنید. توجه داشته باشید که مصرف این آجیل در طول روز باید بین 7 یا 8 عدد باشد و بیشتر از این می‌تواند برای‌تان مضر واقع شود.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا