اگر می خواهید آنفولانزا نگیرید قارچ بخورید

در حالی که تا پیش از این نقش قارچهای خوراکی در کاهش فشار خون، محافظت در برابر آسیب مغزی و کمک به حفظ سلامت استخوانها تایید شده بود، حالا نتایج یک تحقیق جدید، تاثیر فوقالعاده آن در مقابله با آنفلوآنزا را اثبات کرده است.
تحقیقات جدید دانشگاه مک گیل در کانادا نشان داد که بتا گلوکان ( یک واحد سازنده اصلی قارچ ) میتواند از سلامت ریه در طول آنفلوآنزا محافظت کند.
به نقل از نیویورک پست، نرگیس خان، نویسنده اول این مطالعه گفت: این نکته بسیار مهمی است که چگونه بتاگلوکان میتواند سلولهای ایمنی خاصی مانند نوتروفیلها را برای کنترل التهاب بیش از حد در ریه برنامهریزی مجدد کند.
در طول آنفلوآنزا، نوتروفیلها با مهاجرت به محل عفونت در دستگاه تنفسی به عنوان اولین خط دفاعی عمل میکنند. اما فعالیت بیش از حد نوتروفیلها میتواند باعث آسیب بافتی و التهاب شود و تنفس را دشوار کند. ذات الریه، که التهاب جدی ریه است، یکی از عوارض مکرر آنفلوآنزا است که میتواند منجر به مرگ شود.
دیوانگاهی افزود: این فرضیه وسوسه انگیز است که سطح و ترکیب قارچها در یک فرد میتواند بر نحوه پاسخ سیستم ایمنی بدن به عفونتها تاثیر بگذارد که این موضوع تا حد زیادی به دلیل بتا گلوکان است. تیم دیوانگاهی ابتدا بتا گلوکان را قبل از بیماری به موشهای آزمایشگاهی داد و مشاهده کردند که در نتیجه این اقدام، آسیب ریه کاهش پیدا کرد، عملکرد ریه تقویت شد و خطر بیماری و مرگ پایینتر آمد.