اقتصادی
گوشت فراوان شد؛ قصابهای تهران در به در دنبال مشتری! + عکس

توزیع گسترده گوشت گرم در تهران باعث شد قصابها با کمبود مشتری مواجه شوند و چراغ مغازههای خود را روشن نگه دارند تا توجه مردم را جلب کنند.
در خرداد ۱۳۵۴ توزیع روزانه ۲۰۰ تن گوشت گرم در سطح مراکز فروش پایتخت، عرضه گوشت را به بیش از تقاضا رساند. روزنامه اطلاعات ۱۲ خرداد ۱۳۵۴ در خبری از روشن کردن چراغ روی گوشت در قصابی های تهران خبر داد. اصطلاحی که خبر از فراوانی گوشت می دهد. در این روزها قیمت هر کیلو گوشت قلوه گاه گوسفند در تهران به کیلویی ۵ تومان رسید.