گوناگون

طرز تهیه کیک گردویی به روشهای ساده

پختن کیک همیشه هم فقط به یک روش نیست و البته فقط هم لازم نیست کیک وانیلی یا شکلاتی ساده درست کنید. ما به شما طرز تهیه کیک گردو را به شما به روشهای مختلف آموزش می دهیم تا خیلی ساده در منزل بتوانید کیک گردویی تهیه کنید.

طرز تهیه کیک گردویی

 

  • تخم مرغ  ۳ عدد
  • شیر: نصف پیمانه
  • کره: 100 گرم
  • شکر: 1 قاشق غذاخوری سر خالی
  • آرد: 1 و نیم پیمانه
  • بکینگ پودر :نوک قاشق غذاخوری
  • گردوی خرد شده: 3 عدد
  • وانیل:نوک قاشق چایخوری
  • کشمش پلویی : ۳ قاشق غذاخوری
  • پودر کاکائو: 1 قاشق غذا خوری

 

ابتدا فر را به دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن کرده و اجازه می‌دهیم به خوبی گرم شود. سپس قالب مورد نظر را با روغن جداکننده یا کاغذ روغنی پوشش داده و کنار می‌گذاریم.در مرحله بعد، آرد را به همراه بکینگ پودر و نمک ترکیب کرده و دو بار الک می‌کنیم و سپس کنار می‌گذاریم. در ادامه، کره هم‌دما با محیط را به همراه شکر در یک کاسه مناسب ریخته و با همزن مخلوط می‌کنیم.

سپس ترکیب کره و شکر را به مدت حدود ۵ دقیقه هم می‌زنیم تا سبک و پفکی شود. سپس زرده‌های تخم‌مرغ و شیر را به آن اضافه کرده و چند دقیقه دیگر هم می‌زنیم تا مواد به خوبی ترکیب شوند. در نهایت، مخلوط آرد را در دو مرحله به ترکیب اضافه می‌کنیم.

هنگام افزودن آرد، مواد را با استفاده از لیسک به خوبی مخلوط می‌کنیم تا ترکیبی یکنواخت به دست آید. پس از اینکه مایه کیک یکدست شد، گردوی خرد شده و کشمش را در آرد غلتانده و سپس به مایه کیک اضافه می‌کنیم.در در ادامه سفیده‌های تخم‌مرغ را در یک ظرف جداگانه با دور تند همزن به هم می‌زنیم تا فرم بگیرند. سپس در سه مرحله، این سفیده‌ها را به مایه کیک اضافه کرده و با لیسک از یک سمت مخلوط می‌کنیم تا مواد به خوبی ترکیب شوند.

در مرحله بعد، مایه کیک را در قالب می‌ریزیم و به طور محکم روی سطح کار می‌کوبیم تا حباب‌های موجود در آن از بین بروند. سپس قالب را در طبقه وسط فر قرار می‌دهیم تا کیک بپزد. زمان پخت این کیک حدود ۴۰ تا ۵۰ دقیقه است.

پس از گذشت ۴۰ دقیقه، با استفاده از سیخ چوبی یا خلال دندان، کیک را تست می‌کنیم. اگر کاملاً پخته بود، آن را از فر خارج می‌کنیم. در نهایت، پس از خنک شدن کیک، آن را از قالب خارج کرده  و آن را پودر کاکائو درجه یک خارجی وارداتی تزیین میکنیم.

طرز تهیه کیک گردویی بدون فر

 

  • تخم مرغ: ۳ عدد
  • شیر و ماست:هر کدام نصف پیمانه
  • بیکینگ پودر :۲ قاشق چای خوری
  • شکر پر چرب: ۱ پیمانه
  • روغن: 1 قاشق غذاخوری
  • آرد : ۲/۵ پیمانه
  • وانیل: نصف قاشق چای خوری
  • گردو خرد شده : 6 عدد

 

ابتدا یک قابلمه را روی شعله خیلی کم گاز قرار دهید و سه پایه فلزی داخلش قرار دهید تا داغ شود. سپس درونش درشو را قرار دهید تا گرم شود.سپس قالب مورد استفاده را چرب کرده و آرد پاشی کنید یا از کاغذ روغنی استفاده نمایید. همچنین آرد را همراه با بیکینگ پودر الک کنید.

تخم مرغ ها را همراه با وانیل و شکر آنقدر بزنید تا حجم آن چند برابر شود و رنگ آن روشن شود.دور همزن را کند کنید و ماست یا شیر را اضافه کنید. سپس روغن را اضافه کرده و در آخر آرد و بیکینگ پودر الک شده را در دو مرحله اضافه کنید.چند ثانیه با همزن بزنید تا مواد مخلوط شود. توجه داشته باشید که فقط در حد مخلوط شدن بزنید. سپس همزن را خاموش کنید.یک ملاقه از مایه کیک را در کف قالب بریزید و صاف کنید. سپس گردو را به بقیه مایه اضافه کنید و آهسته با لیسک مخلوط کنید. بقیه مایه را هم در قالب بریزید.

قالب را روی سه پایه فلزی داخل قابلمه داغ شده قرار داده و در آن می‌پزید. مدت تقریبی پخت ۵۰ دقیقه است.بعد از پخت کامل، کیک را از قالب خارج کرده و به مدت کافی خنک شود. کیک آمده سرو است.

 

 

طرز تهیه کیک گردویی با کیک پز برقی

 

  • تخم مرغ:  سه عدد
  •  آرد :  یک و نیم لیوان
  • شیر  :  یک و نیم لیوان
  • شکر : 2 قاشق غذاخوری
  • روغن : 2 قاشق غذا خوری
  • پودر کاکائو :دو قاشق چایخوری
  • بیکینگ پودر : دو قاشق چایخوری
  • وانیل : دو قاشق چایخوری

 

ابتدا برای تهیه این کیک، تخم مرغ و شکر را با هم مخلوط می‌کنیم، بهتر است از میکسر یا مخلوط‌کن استفاده کنید تا ترکیب آن‌ها کاملاً یکدست شود. سپس روغن گیاهی را اضافه کرده و به مدت چند دقیقه دیگر با هم می‌زنیم.

در مرحله بعدی، آرد، بیکینگ پودر و پودر کاکائو را با هم مخلوط کرده و به ترکیب تخم مرغ، شکر و روغن اضافه می‌کنیم و مجدداً با هم مخلوط می‌کنیم تا ترکیب کاملاً یکدست شود.

حالا وقت آن است که شیر و وانیل را به ترکیب قبلی اضافه کرده و همه مواد را به یکدیگر مخلوط کنید تا ترکیب کاملاً یکدست شود.حالا کیک پز برقی را به دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد برسانید. قالب کیک را روغن کرده و مواد آماده شده را به داخل آن بریزید. بهتر است قالب را تا نصفه پر کنید تا در هنگام پخت کیک، جایگاه خالی برای آن باقی بماند.

قالب کیک را داخل کیک پز برقی قرار داده و در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۵۰ تا ۶۰ دقیقه پخته می‌شود. اگر با استفاده از یک قلم چوبی یا دندان‌کش کیک را درون آن چک کنید و آن را خشک و بدون اندازه گیری می‌یابید، کیک شما آماده است.

بعد از پخت کیک، آن را از کیک پز برقی خارج کرده و در روی پلاک سرو کنید. سپس آن را با گردو تزئین کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا