آخرین مطالب سیاسی، اجتماعی، اقتصادی، هنری و ورزشی را در پایگاه خبری صفحه فردا دنبال کنید.

بیوگرافی بازیگران سریال جذر و مد همراه با نقش هایشان

سریال جدید «جزر و مد» به تهیه‌کنندگی محسن توکل فرد، به سفارش سیمای استان‌ها در صدا و سیمای مرکز خوزستان ساخته شده و درون مایه اصلی آن، مهاجرت معکوس از تهران به استان خوزستان است.

در مجموعه جزر و مد ظرفیت‌های بومی استان خوزستان به ویژه شهر‌های ماهشهر و سربندر در فضایی شاد و مفرح به تصویر کشیده شده و همچنین به مضامین متعددی از جمله اشتغال، خانواده، مشاغل زود بازده، کارآفرینی ازدواج جوانان و محیط زیست در فضایی شاد و مفرح و با پرهیز از شعارزدگی پرداخته شده است.

در این سریال طنز ۲۶ قسمتی، بازیگرانی مطرح و توانمند همچون رضا فیاضی، نصرالله رادش، خشایار راد، حمید لولایی، علی اصغر حیدری، افسانه ناصری و مهدی امینی خواه ایفای نقش می‌کنند

علاوه بر بازیگرانی که نام بردیم، ملیکا پارسا دوست، آیسان کرمی، ایلیا بعنونی نژاد، سیده سنا موسوی، بهاره یارمحمدی، عبدالمجید حیاتی، آزاده جدیدی، فرشته غلامی، متین نصیریان، محمد غدیر زاده، عباس محبوب، علی اصغر حیدری و فریده دریامج، دیگر بازیگران سریال جزر و مد هستند. در ادامه بیوگرافی بازیگران سریال جزر و مد را می خوانیم.

بیوگرافی بازیگران جزر و مد

رضا فیاضی

وی زاده‌ی ۱۵ تیر ماه سال ۱۳۳۲ در اهواز است. فیاضی در سال ۱۳۵۴ وارد دانشکده هنرهای زیبا شد. او با بازی در مجموعه  آرایشگاه زیبا شناخته شد و با ایفای نقش آقای جمالی در سریال قصه های تا به تا (زی زی گولو) به شهرت رسید.

من ترامپ نیستم!، و با تشکر از خانواده رجبی، کار کثیف، نرگس مست، یوسف هور، خنده در باران، پرنده باز، مینی‌بوس، همبازی، سبز کوچک، گزارش مریم، در به درها، آسمان پرستاره، بودن یا نبودن، ارابه مرگ، روز واقعه، روسری آبی، مرد پنجم، عبور از تله و مجسمه، از جمله فیلم‌های سینمایی هستند که رضا فیاضی در آن‌ها نقش‌آفرینی داشته است.

او سال‌هاست در عرصه‌ی بازیگری، نویسندگی، صداپیشگی و کارگردانی و اجرا فعالیت دارد. ایشان چند کتاب شعر نیز به چاپ رسانده‌ است. از جمله نوشته‌های ایشان می‌توان به ت مثل تئاتر، بانوی نیلوفر، بازیگر، بچه‌های آسیه آباد و الو اینجا پدری به قتل رسیده‌ است، اشاره کرد.

بیوگرافی بازیگران سریال جذر و مد همراه با نقش هایشان

افسانه ناصری

افسانه ناصری متولد سال ۱۳۳۹ در تهران است. او پس از گذارندن تحصیلات مقدماتی در شهر پدری‌اش (دامغان)، در رشته زبان انگلیسی قبول شد و وارد دانشگاه شد، اما پس از چند ترم از ادامه تحصیل انصراف داد.

او درباره ورودش به دنیای بازیگری گفته است: «خیلی اتفاقی وارد این کار شدم. برای بستن قرارداد پسرم برای بازی در سریال «گروه نجات» به کارگردانی علی عبدالعلی‌زاده رفته بودم که به پیشنهاد یکی از عوامل آن کار قرار شد نقش مادر را ایفا کنم. آن موقع هیچ ذهنیتی در مورد بازی و فضای آن نداشتم. البته همیشه به کارهای هنری فکر می‌کردم بخصوص گویندگی؛ اما بازیگری برایم خیلی دور از ذهن بود. به هر حال بازیگری از همان جا برایم آغاز شد.»

افسانه ناصری پس از سریال گروه نجات، از سال ۱۳۷۶ به عنوان گوینده در شبکه فرهنگ رادیو مشغول به کار شد. وی علاوه بر بازیگری، سابقه گویندگی در فیلم‌های مستند و اجرای برنامه‌های تلویزیونی را نیز دارد.

بی‌همگان، صبح آخرین روز، بوم و بانو، زندگی شگفت‌انگیز است، هم‌گناه، ملکاوان، سرگذشت، شب عید، سر دلبران، دلدادگان، سارق روح، در جستجوی آرامش، خوابگاه دختران، هم‌نفس، رویای جوانی، اثیری، آواز قو، مریم مقدس، سهراب، طوطیا، مردی از جنس بلور، آخرین نبرد و سجده بر آب، تنها برخی از فیلم‌ها و سریال‌های این بازیگر پرکار تلویزیون و سینما هستند.

ناصری از بازیگران سریال بی همگان نیز بود. اما او با وجود پرکار بودن در عرصه بازیگری می‌گوید: «همیشه گفته‌ام که بازیگری چندان برایم جذاب نیست و صرفا یک شغل است، در صورتی که نوشتن و شعر گفتن برایم یک کار دلی است. سال‌هاست که شعر می‌گویم و حس خوبی برایم به دنبال دارد.»

نصرالله رادش

نصرالله رادش، زاده‌ی دوازدهم آذر ماه سال ۱۳۴۵ در آبادان است. او دارای مدرک کاردانی تئاتر بوده و بازیگری را با اجرای نمایش آغاز کرده است.

وی در سال ۱۳۷۲ برای بازی در مجموعه «پرواز ۵۷» به کارگردانی مهران مدیری جلوی دوربین رفت و یک سال بعد با سریال طنز پربیننده‌ی ساعت خوش مشهور شد. ورودش به مجموعه پرواز ۵۷ از فیلم جشن دانش‌آموختگی در فرهنگسرای نیاوران شروع شد که مهران مدیری بعد از دیدن آن رادش را به بازی در پرواز ۵۷ دعوت کرد.

رادش با سریال روزگار جوانی و زیر آسمان شهر به اوج شهرت رسید. این بازیگر باتجربه و توانمند پس از چند سال وقفه کاری، با بازی در نقش «حیف نون» در مجموعه‌ی «باغ مظفر» و نقش روبات ۶۵ در سریال مسافران، دوباره نامش بر سر زبان‌ها افتاد.

نصرالله رادش از ازدواج اولش که ۸ سال دوام داشته، یک پسر به نام پرهام دارد. او در سال ۱۳۹۶ با انتشار عکس همسر دومش (آرزو محمود) خبر ازدواج خود را را رسانه‌ای کرد و نوشت؛ «خدایا قدرشناسی را به من هدیه بنما.»

مهدی‌ امینی‌خواه

مهدی‌ امینی‌خواه که در مرداد ماه سال ۱۳۵۳ در شمیران تهران به دنیا آمد. او دارای لیسانس نمایش از دانشگاه آزاد تهران بوده و بازیگری را از سال ۷۱ با اجرای نمایش در تئاتر شروع کرده است.

وی پس فارغ‌التحصیلی چهار سال در کارهای نمایشی مشغول فعالیت بود و سپس با بازی در یک سریال وارد تلویزیون شد. امینی‌خواه در سال ۷۶ با ایفای نقش در فیلم «تابلویی برای عشق» برای اولین بار بازیگری را در سینما تجربه کرد.

او در ماه رمضان سال ۱۳۷۹ با ایفای نقش جوانی به نام حمید نیکخواه در مجموعه تلویزیونی «مهمانی از بهشت» به کارگردانی عبداله باکیده به شهرت رسید.

مهدی‌ امینی‌خواه یک ورزشکار حرفه‌ای است. وی در رشته کاراته کمربند مشکی دارد، سه دوره قهرمان اتومبیل رانی شده، مربی اسکی بوده و از داوران افتخاری بولینگ و بیلیارد نیز هست. همچنین او در رشته‌های ورزشی مختلف دیگری نیز فعالیت داشته که از میان آن‌ها می‌توان به بوکس، فوتبال و دوچرخه سواری اشاره کرد.

بیوگرافی بازیگران سریال جذر و مد همراه با نقش هایشان

حمید لولایی

حمید لولایی متولد سوم دی ماه سال ۱۳۳۴ در گرگان است. وی فعالیت خود را در سال ۱۳۵۸با ایفای نقش در تئاتر سبزه، دوست بچه‌ها به کارگردانی رضا ژیان آغاز کرد. او در این نمایش، در دو نقشِ «فیل» و «دارکوب» ظاهر شد.

دو سال بعد در نمایش بچه‌ها و خمره سخنگو به کارگردانی سیاوش طهمورث بازی کرد و در سال ۱۳۵۹ در تئاتر آن شصت نفر، آن شصت هزار به کارگردانی بهرام ابراهیمی به نقش‌آفرینی پرداخت.

لولایی با بازی در سریال فراموش‌خانه وارد قاب تلویزیون شد. او بعد از بازی در سریال‌های طنز نوروز ۷۲ و ساعت خوش مشهور شد. وی با ایفای نقش در سریال طنز زیر آسمان شهر در نقش «خشایار مستوفی» و «فرخ» در مسافران به اوج شهرت رسید.

حمید لولایی در ۳۵ سالگی ازدواج کرده و ثمره آن دو دختر به نام سارا و مریم است. لولایی در مصاحبه‌ای درباره‌ی فرزندانش گفته بود: «یکی از دخترانم به آلمان رفته و در آنجا تحصیل کرده است، دختر دیگرم هم در ایران علوم آزمایشگاهی را تمام کرده است. آنها را به ورزش، موسیقی و ساز پیانو تشویق کردم اما علاقه‌شان به همان رشته‌های خودشان بود.»

زندگی شگفت‌ انگیز است، شب عید، پنچری، سه شو، محله گل و بلبل، معراجی‌ها، خروس، دزد و پلیس، خانه اجاره‌‌ای، نقطه سر خط، چهار چرخ، خوش‌ نشین‌‌ها، مسافران، بزنگاه، پیامک از دیار باقی، چارخونه، ترش و شیرین، زندگی به شرط خنده و خانه‌ به‌ دوش سریال‌هایی هستند که این بازیگر پرکار و باتجربه در آن‌ها ایفای نقش داشته است.

حمید لولایی در سال ۱۳۸۴، برای بازی در فیلم چند می‌گیری گریه کنی، برنده‌ی سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل مرد از جشنواره فیلم فجر شد.

بیوگرافی بازیگران سریال جذر و مد همراه با نقش هایشان

علی غریب

علی غریب متولد سال ۱۳۷۵ شهر کردکوی استان گلستان است. وی از کودکی به بازیگری علاقمند بوده و از دوران مدرسه در نمایش‌های دانش آموزی حضور داشته است. او در اولین مسابقه تلویزیونی زمانی برای خندیدن که از شبکه سوم سیما پخش شد، با به دست آوردن ۳۹ امتیاز، نفر برتر این مسابق شد.

علی غریب در سال ۱۳۹۷ با شرکت در برنامه خنداننده شو، توانست نفر اول مسابقه استند آپ کمدی کشور شود. وی در دی ماه ۱۴۰۰ به عنوان یکی از شرکت کنندگان خنداننده شو ۳، توانست به مرحله دوم راه یابد. ایشان با اجرای نمایش خفت گیری در مرحله دوم با رای مستقیم دوران به مرحله نیمه نهایی راه پیدا کرد.

او علاوه بر بازی در تئاتر در فیلم تنهای تنهای تنها به کارگردانی احسان عبدی‌پور و سریال جزر و مد در کنار نصراله رادش و حمید لولایی و مهدی امینی خواه ایفای نقش کرده است.

علی غریب درباره انگیزه ورود به دنیای طنز گفته: «تو شهرستان کردکوی طنزهای خوبی اجرا می‌شد. آقای قارنعلی، آقای گالش، آقای گیلانی، ایمان ژنگی پوریا خوش بین و اینکه من عاشق مهران مدیری بودم از کودکی و یک تئاتری دیدم به نام دروغ چرا که بهزاد محمدی کار کرده که اونجا عاشق طنز شدم من بهزاد محمدی و پژمان علیپور رو خیلی دوست دارم و همچنین مهران مدیری.»

او در حال حاضر در گرگان به همراه یک گروه تئاتر، به تدریس در کارگاه استندآپ کمدی مشغول است.

مطالب مرتبط
دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.