اسامی بازیگران سریال در انتهای شب همراه با بیوگرافی آنها
سریال در انتهای شب در حال حاضر از پربیننده ترین سریال های شبکه خانگی می باشد در این مطلب با اسامی بازیگران سریال در انتهای شب همراه با بیوگرافی آنها آشنا خواهیم شد.
سریال «در انتهای شب» به قلم آیدا پناهنده و ارسلان امیری به نگارش درآمده است. اگر از علاقهمندان سریالهای عاشقانه ایرانی هستید، این مجموعه را می توانید هر هفته جمعه ها در شبکه نمایش خانگی فیلم نت تماشا کنید.
بیوگرافی بازیگران سریال در انتهای شب
پارسا پیروزفر در نقش بهنام
پارسا پیروزفر در بیستودوم شهریور ماه سال ۱۳۵۱ در تهران به دنیا آمد. او دارای مدرک کارشناسی نقاشی از دانشکده هنرهای زیبای دانشگاه تهران و دانشآموخته رشته بازیگری از آکادمی هنرهای نمایشی حمید سمندریان است.
پیروزفر فعالیت هنری خود را از سال ۱۳۷۱ زمانی که ۲۰ سال داشت، با نقشآفرینی در صحنه تئاتر آغاز کرد. او دو سال بعد برای بازی در نقش مرد زاهد در فیلم پری که از بهترین فیلم های داریوش مهرجویی است، جلوی دوربین رفت.
پارسا پیروزفر در سال ۱۳۷۴ با بازی در سریال در پناه تو به کارگردانی حمید لبخنده، محبوب و مشهور شد و این آغازی شد برای بازیهای درخشان او در بهترین سریالهای تلویزیونی و فیلمهای سینمایی و نیز نقشآفرینیهای ماندگارش در تئاتر که جوایز بسیاری از جشنوارههای داخلی و بینالمللی برای او به ارمغان آورد.
پارسا پیروزفر از ابتدای بازیگری، در انتخاب نقشهایش وسواس خاصی داشته و فیلمنامه سریالها و فیلمهایی که در آنها بازی کرده برایش بااهمیت بوده است. او مسیری برای بازی در تئاتر، سینما و تلویزیون انتخاب کرد تا از ستاره شدن دور بماند.
وی در کنار نقشآفرینی در سینما و تلویزیون، در تئاتر بسیار پرکار است و توانست در سال ۱۳۹۵ موفق به دریافت تندیس زرین بهترین بازیگر مرد در بخش بینالملل برای بازی در تئاتر ماتریوشکا در سی و پنجمین جشنواره تئاتر فجر شود.
پیروزفر در سال ۱۳۸۹ برای بازی در سریال در چشم باد، برنده تندیس زرین بهترین بازیگر نقش اول مرد درام تلویزیونی از دوازدهمین دورهی جشن دنیای تصویر شد.
پارسا پیروزفر یکی از بهترین و خوشچهرهترین بازیگران ایران است که علاوه بر بازیگری در حوزهی نقاشی، نمایشنامهنویسی، طراحی گرافیک، ساخت تیزر، مجسمهسازی، طراحی صحنه و لباس، کارگردانی تئاتر، ترجمه و داوری جشنوارهها نیز فعالیت دارد.
هدی زین العابدین در نقش ماهی
هدی زین العابدین متولد ۱۱ تیر ۱۳۶۸ در کرج است. رشته تحصیلی وی گرافیک بوده و علاقه زیادی به عکاسی نیز دارد. پدرش شغل آزاد داشته و مادرش خانهدار بوده که سالها پیش فوت کرده است. او یک خواهر بهنام ندا دارد. هادی برادر کوچکتر هدی در شهریور سال ۱۴۰۲ بر اثر ایست قلبی درگذشت.
هدی زین العابدین در سال ۱۳۹۰ با بازی در سریال پربیننده سقوط یک فرشته در نقش فاطمه، دختری محجوب و محجبه به شهرت رسید. همان سال او در سینما نیز در فیلم سه قدم تا عاشقی ایفای نقش کرد.
زین العابدین در ۲۳ سالگی با نقشآفرینی در فصل سوم سریال قلب یخی بار دیگر مورد توجه بینندگان قرار گرفت. او در سریال رهایم کن نقش مارال را ایفا کرد و با این نقش به اوج شهرت رسید.
هدی زین العابدین با بازی درخشان خود در فیلم عرق سرد نامزد دریافت جایزه بهترین نقش مکمل زن در سی و ششمین جشنواره فیلم فجر شد. این بازیگر توانمند در فیلم سینمایی عطرآلود نیز به ایفای نقش پرداخته است و برای آن نامزد سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول زن شد.
زین العابدین در فیلمهای سینمایی خانه روشن، پایان خدمت، اسرافیل، سمفونی نهم، دست انداز، زالاوا، دسته دختران و آنها، و سریالهای رقص روی شیشه و کرگدن به ایفای نقش پرداخته است.
رایان سرلک در نقش دارا
در ادامه زندگینامه بازیگران سریال در انتهای شب میرسیم به رایان سرلک که با ایفای نقش کاوه در مجموعه پربینندهی زیرخاکی به شهرت رسید. رایان سرلک در بیستو یکم اسفند ماه سال ۱۳۹۲ در تهران به دنیا آمد. پدر رایان طراح و معمار و مادرش کارشناس شیمی است.
وی از ۵ سالگی، بعد از اجرای دابسمشهای جالب با حمایت خانواده پس از گذراندن کلاسهای بازیگری مهرنوش دارا، وارد عرصهی تئاتر شد.
سپس در نمایش چرا خرس ها دم های کوتاهی دارند نقشآفرینی کرد. او در فیلم سینمایی راند چهارم به کارگردانی علیرضا امینی، نقش پسر پژمان بازغی و الهه حصاری را بازی کرد.
علیرضا داوودنژاد در نقش پدر ماهی
علیرضا داوودنژاد متولد هفدهم اردیبهشت ماه سال ۱۳۳۲ در تهران است. او فعالیت هنری خود را از سال ۱۳۵۱ آغاز کرده است. داوودنژاد با همکاری در نوشتن فیلمنامه فیلم «عطش» به کارگردانی ایرج قادری، به عنوان نویسنده وارد سینما شد.
فیلم «شاهرگ» نخستین تجربه کارگردانی علیرضا داوودنژاد در سینمای حرفهای محسوب است. وی علاوه بر کارگردانی، به عنوان فیلم نامهنویس و تهیه کننده نیز فعالیت دارد.
از جمله آثار علیرضا داوودنژاد میتوان به بچههای بد، بهشت از آن تو، روغن مار، کلاس هنرپیشگی، مرهم، تیغ زن، هشت پا، مصائب شیرین، بی پناه و خانه عنکبوت، مصائب شیرین ۲ و فراری اشاره کرد.
پدرام شریفی در نقش رضا
پدرام شریفی متولد یازدهم مرداد ماه سال ۱۳۶۶ در تهران است. وی در رشته عمران تحصیل کرده و بازیگری را از تئاتر شروع کرده است. او با بازی در فیلم ماهی و گربه به کارگردانی شهرام مکری به سینمای ایران معرفی شد.
شریفی با نقشآفرینی در فیلم متولد ۶۵ به کارگردانی مجید توکلی به شهرت رسید. او در مجموعههای تلویزیونی سرزمین مادری، گشت ویژه و سرباز بازی کرده است. همچنین وی در سریالهای نمایش خانگی میخواهم زنده بمانم و همگناه به ایفای نقش پرداخته است.
پدرام شریفی در آثار کارگردانان بسیاری از جمله محسن قرایی، ابراهیم حاتمیکیا، نوید محمودی، رسول صدرعاملی، کریم لک زاده، نرگس آبیار، خسرو معصومی، شهرام شاه حسینی، فائزه عزیزخانی، بهروز شعیبی و مصطفی کیایی نقشآفرینی کرده است.
شریفی که علاقهمند به ایفای نقشهای سخت است در این باره گفته است: «به بازی در کاراکتر پرچالش علاقه دارم، کار در شرایط سخت خیلی باحال است. اساس روحیه من بیشتر این طرفی است، یعنی دوست دارم در موقعیتی قرار بگیریم که بتوانم از تمام تواناییام استفاده کنم، راحت باشم و حرف طرف مقابل را بفهمم.»
نسرین نصرتی در نقش حکیمه
نسرین نصرتی در سال ۱۳۵۵ در تهران به دنیا آمد. به گفته خودش ورودش در دنیای بازیگری اتفاقی و با پیشنهاد یکی دوستانش بوده است. او با بازی در نقش فهمیه در سریال پایتخت به کارگردانی سیروس مقدم به شهرت رسید.
محمد رسول الله (فیلم)، پایتخت، شاید برای شما هم اتفاق بیفتد، تا ثریا، زخم شانه حوا، پانزده و یک روز، روشنایی های شهر، و خداوند عشق را آفرید، رو به آسمان، آینه و کارآگاهان برخی از آثار موفق کارنامه هنری نسیرین نصرتی هستند.
نسرین نصرتی در سن ۲۳ سالگی با سام پاک پیکار آشنا شد و در سال ۱۳۸۸ با او ازدواج کرد، و حالا یک دختر به نام سوفی دارند. همسرش بازیگر نیست و فعالیت هنری ندارد اما او در یک مصاحبه در این باره گفته است: «همسرم، مخاطب جدی هنر است و به حوزه کاری من اشراف کامل دارد؛ همین موضوع باعث میشود با یکدیگر در نهایت عشق و احترام زندگی کنیم. او بهترین مشاورم است و بیتردید اگر لطف و حمایتهای او نبود، نمیتوانستم به بازیگری ادامه داده و پرتوان کارم را انجام دهم.»
رضا بهبودی در نقش صفا
رضا بهبودی در یکم شهریور ماه سال ۱۳۵۰ در رودسر به دنیا آمد. او فارغالتحصیل رشته کارگردانی تئاتر از دانشکده سینما تئاتر در سال ۱۳۷۶ است. بهبودی فعالیت حرفهای خود را از سال ۱۳۷۶ با بازی در نمایش بینوایان بهروز غریبپور آغاز نمود.
بهبودی در مجموعهی روزگار قریب نقش جوانی مهدی بازرگان، نخستوزیر دولت موقت ایران را ایفا کرد. این بازیگر توانمند در مجموعههای نمایش خانگی ملکه گدایان، خاتون و عقرب عاشق و نیز سریالهای تلویزیونی دفترخانه شماره ۱۳، روزگار قریب، آبروی از دست رفته و آخرین غزل نقشآفرینی داشته است.
سرو زیر آب، اکسیدان، مادر قلب اتمی، شنل، یک روز طولانی، اینجا کسی نمی میرد، خشم و هیاهو، لانتوری، هفت ماهگی، دلم می خواد، روایت ناپدید شدن مریم، طبقه حساس، عصبانی نیستم، آزمایشگاه، اشکان، انگشتر متبرک و چند داستان دیگر، فیلمهای سینمایی کارنامهی هنری رضا بهبودی هستند.
او عضو انجمن بازیگران خانه تئاتر ایران و عضو گروه تئاتر لیو است و علاوه بر بازیگری، به کارگردانی هم مشغول است. از آثار او میتوان به همه چیز میگذرد تو نمیگذری، مدهی سن مدار و اطلسیهای لگدمالشده اشاره کرد.
از جوایز و افتخارات رضا بهبودی میتوان کسب جایزه از هفدهمین جشنواره فیلم تیبورن، جشنواره تئاتر دانشگاهی، جشن بازیگر خانه تئاتر، جشنواره بینالمللی فیلم کوتاه پروین اعتصامی و جشنواره بینالمللی فیلم ویدئویی تهران را نام برد.
کارگردان سریال در انتهای شب
آیدا پناهنده کارگردان سریال در انتهای شب، در هفدهم شهریور ماه سال ۱۳۵۸در تهران به دنیا آمد. وی دارای مدرک کارشناسی در رشته سینما (گرایش فیلمبرداری) و کارشناسی ارشد در رشته سینما از دانشکده سینما و تئاتر دانشگاه هنر تهران است.
ناهید نام اولین ساخته بلند سینمایی آیدا پناهنده است که در بخش نوعی نگاه شصت و هشتمین جشنواره کن به نمایش درآمد و موفق به دریافت جایزه «آینده نویدبخش» شد. وی همچنین توانست یکی از سه فیلمساز زن جوانی باشد که در سال ۲۰۱۶ جایزهی Women In Motion را از جشنواره فیلم کن ۲۰۱۶ دریافت کردهاند.
پناهنده کارگردانی، نویسندگی و تهیه کنندگی چندین فیلم کوتاه داستانی، مستند، ویدیویی، تله فیلم و سینمایی را در کارنامه دارد. اسرافیل، پاییز نیکایدوها و تی تی از ساختههای سینمایی پناهنده هستند. سریال درام «در انتهای شب» نخستین ساختهی آیدا پناهنده برای شبکه نمایش خانگی است.
بیشتر فیلمهای کارنامهی آیدا پناهنده با مضامین زنان و دغدغههای فردی اجتماعی آنان در فضای فرهنگی سنتی یا نیمه سنتی شهرهای کوچک و نیمه بزرگ ایران ساخته شدهاند. گفتنی است در اولین جشن بزرگ کارگردانان سینمای ایران از آیدا پناهنده برای فعالیت حرفهای و مؤثر در حوزهی کارگردانی تقدیر ویژه به عمل آمد.
عوامل سریال در انتهای شب
کارگردان: آیدا پناهنده
تهیهکننده: محمد یمینی
نویسندگان: آیدا پناهنده، ارسلان امیری
مدیر فیلمبرداری: فرشاد محمدی
تدوین: عماد خدابخش
موسیقی: رامین کوشا
مدیر طراحی صحنه: محسن شاهابراهیمی
مدیر تولید: پیمان حمیدی
طراح جلوههای بصری: فرید ناظرفصیحی
سرپرست گروه کارگردانی: روزبه سجادی حسینی
صدابردار: مهدی ابراهیمزاده
طراح صحنه: مریم ناظم
طراح لباس: نازنین توسلی
طراح گریم: عباس عباسی
صداگذاری و میکس: مهرشاد ملکوتی
جانشین تولید: مهدی عباسیپور
دستیار اول کارگردان: حمید شوریده
برنامهریز: ساناز قراملکی
منشی صحنه: غزل رشیدی
عکاس: امید صالحی
مشاور گرافیک: محمدحسین هوشمندی
طراح لوگو: سمیرا امیری