آخرین مطالب سیاسی، اجتماعی، اقتصادی، هنری و ورزشی را در پایگاه خبری صفحه فردا دنبال کنید.

تقویم نجومی امروز یکشنبه ۲۵ دی ۱۴۰۲ + تقویم نجومی همسران یکشنبه ۲۵ دی ۱۴۰۲

تقویم نجومی امروز یکشنبه ۲۵ دی ۱۴۰۲ ، تقویم نجومی همسران امروز یکشنبه ۲۵ دی ۱۴۰۲ همراه با آداب امروز از مناسبت های دینی و اسلامی ، قمر در عقرب ، احکام مباشرت و زناشویی، اصلاح مو و دوخت و احکام نجوم.آداب و رسوم یکشنبه ۲۵ دی ۱۴۰۲ ازدواج، مباشرت، انعقاد نطفه، دوخت و دوز، رویدادهای نجومی و احکام اسلامی در این پست از صفحه فردا تز نظرتان می گذرد.

تقویم نجومی ️امروز یکشنبه ۲۵ دی ۱۴۰۲ و ۲ رجب ۱۴۴۵ و ۱۴ ژانویه ۲۰۲۴ متعلق است به حضرت علی علیه‌السلام و فاطمه زهرا سلام‌الله‌علیها سفارش شده تا اعمال نیک خود را در این روز به پیشگاه مقدس ایشان هدیه کنیم تا ثواب دوچندان نصیبمان گردد.

مناسبت‌های دینی

میلاد امام هادی علیه‌السلام به روایتی
امروز قمر در «برج حوت» است.

✔️ برای امور زیر نیک است:
امور ازدواجی
بنایی
عقد قرارداد
جابجایی
بذرافشانی
خرید و‌ فروش
افتتاحیه
آغاز معالجه
آغاز امور آموزشی
از شیر گرفتن کودک
دیدار با بزرگان
دعوت گرفتن از دیگران

زایمان
نوزاد خوش قدم و‌ مبارک است. ان‌شاءالله

 مسافرت
سفر خوب است.

انعقاد نطفه
فرزند به روزی خود راضی باشد. ان‌شاءالله

 اصلاح سر و صورت
باعث حاجت روایی می‌شود. ان‌شاءالله

حجامت خون دادن فصد و زالو انداختن
خوب نیست.

 ناخن گرفتن
روز مناسبی نیست و طبق روایات ممکن است موجب بی‌برکتی در زندگی گردد.

 دوخت و دوز
روز مناسبی نیست.
طبق روایات موجب غم و اندوه و حزن شده و برای شخص، مبارک نخواهد بود‌.
(این حکم شامل خرید لباس نیست)

تعبیر خواب
رویایی که امشب (شب یکشنبه) دیده شود، تعبیرش طبق آیه ۲ سوره مبارکه “بقره” است.
﴿﷽ الم ذالک الکتاب لا ریب فیه﴾
خواب بیننده بر چیزی اطلاع یابد که قبلا نمی‌دانست و یا خبری در قالب نامه یا حکمی به وی برسد که باعث خوشحالی وی گردد. ان شاءالله
مطلب خود را در این مضامین قیاس کنید.

وقت استخاره
از طلوع آفتاب تا ساعت ۱۲
از ساعت ۱۶ تا مغرب

ذکر روز یکشنبه
یا ذالجلال و الاکرام ۱۰۰ مرتبه

ذکر بعد از نماز صبح
۴۸۹ مرتبه «یا فتاح»، موجب فتح و نصرت یافتن می‌گردد.

مدت زمان اعتبار این تقویم نجومی از اذان مغرب آغاز و اذان مغرب روز بعد پایان می‌یابد.

آیا امروز یکشنبه ۲۵ دی ۱۴۰۲ قمر در عقرب است؟

امروز یکشنبه ۲۵ دی ۱۴۰۲ قمر در عقرب نیست.

قمر در عقرب دی ۱۴۰۲ از روز جمعه ۱۵ دی ۱۴۰۲ از ساعت ۱۶ شروع شد و در روز یکشنبه ۱۷ دی ۱۴۰۲ ساعت ۲۴ به پایان رسید.

قمر در عقرب بر مبنای برج عقرب

یک مبنای دیگر که اهل نجوم در رابطه با قمر در عقرب بیشتر از آن آگاهی دارند و سختی کار آن این است که شناخت آن نیاز به تخصص های خاص نجومی دارد، وجود قمر در برج عقرب هست که معمولا از انتهای زمان وجود قمر در صورت فلکی عقرب آغاز می شود و تا دو روز بعد ادامه دارد، این مبنا یک مبنای کاملا تخصصی است که از اختبارات دقییق نجومی بدست می آید و اکثرا به این زمان اهمیت داده نمی شود اما از آن جایی که احتیاط شرط عقل است، گاهی اقتضای این وجود دارد از انجام امور مهمه درایام قمر در عقرب خود داری کرد تا بهترین نتیجه بدست آورده شود.

کارهای مکروه در روزهای قمر در عقرب

خوب است بدانید که چه کارهایی را نباید در روزهای قمر در عقرب انجام بدهید. البته در کتاب‌های فقهی انجام دادن این امور مکروه دانسته شده‌اند و حرام نیستند. به طور کلی، انجام کاری در این ایام حرام محسوب نمی‌شود و انجام این کارها در ایام قمر در عقرب شگون ندارد. بنابراین ممکن است انجام دادن آنها عواقب خوبی نداشته باشد. این اعمال عبارتند از:

عقد نکاح – اقدام برای بچه‌دار شدن (انعقاد نطفه) – سفر.

دعای روز یکشنبه

بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیمِ، بِسْمِ اللّٰهِ الَّذِى لَاأَرْجُو إِلّا فَضْلَهُ، وَلَا أَخْشىٰ إِلّا عَدْلَهُ، وَلَا أَعْتَمِدُ إِلّا قَوْلَهُ، وَلَا أُمْسِکُ إِلّا بِحَبْلِهِ، بِکَ أَسْتَجِیرُ یَا ذَا الْعَفْوِ وَالرِّضْوانِ مِنَ الظُّلْمِ وَالْعُدْوانِ، وَمِنْ غِیَرِ الزَّمانِ، وَتَواتُرِ الْأَحْزانِ، وَطَوارِقِ الْحَدَثانِ، وَمِنِ انْقِضَاءِ الْمُدَّهِ قَبْلَ التَّأَهُّبِ وَالْعُدَّهِ، وَ إِیَّاکَ أَسْتَرْشِدُ لِمَا فِیهِ الصَّلَاحُ وَالْإِصْلاحُ، وَبِکَ أَسْتَعِینُ فِیَما یَقْتَرِنُ بِهِ النَّجَاحُ وَ الإِنْجَاحُ، وَ إِیَّاکَ أَرْغَبُ فِى لِبَاسِ الْعافِیَهِ وَتَمامِها وَ شُمُولِ السَّلَامَهِ وَدَوامِهَا، وَأَعُوذُ بِکَ یَا رَبِّ مِنْ هَمَزاتِ الشَّیَاطِینِ، وَ أَحْتَرِزُ بِسُلْطانِکَ مِنْ جَوْرِ السَّلَاطِینِ؛

به نام خدا که رحتمش بسیار و مهربانی‌اش همیشگی است، به نام خدایی که جز به فضل و بخشش او امید نبستم و جز از عدالت او نهراسم و جز به سخن او اعتماد نکنم و جز به ریسمانش چنگ نزنم، تنها به تو پناه می‌آورم ای خدای گذشت کننده و خوشنود شونده از ستم و دشمنی و پیش‌آمدهای روزگار و اندوه‌های پیاپی و از بدبختی‌ها و حوادث ناگوار دوران و از گذشت عمر پیش از مهیا شدن و توشه برداشتن و تنها از تو راهنمایی می‌جویم به‌سوی آنچه خیر و صلاح من در آن است و فقط از تو یاری می‌خواهم در آنچه پیروزی و رستگاری با آن همراه است و در پوشیدن لباس تندرستی و کمال آن و فراگیری سلامتی و دوام آن تنها به تو دل می‌بندم و به تو پناه می‌آورم ای پروردگار من از وسوسه‌های شیاطین و به یاری اقتدار و قدرتت می‌پرهیزم از ستم پادشاهان،

فَتَقَبَّلْ مَا کَانَ مِنْ صَلَاتِى وَصَوْمِى، وَاجْعَلْ غَدِى وَمَا بَعْدَهُ أَفْضَلَ مِنْ سَاعَتِى وَیَوْمِى، وَأَعِزَّنِى فِى عَشِیرَتِى وَقَوْمِى، وَاحْفَظْنِى فِى یَقْظَتِى وَنَوْمِى، فَأَنْتَ اللّٰهُ خَیْرٌ حَافِظاً، وَأَنْتَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِینَ، اللّٰهُمَّ إِنِّى أَبْرَأُ إِلَیْکَ فِى یَوْمِى هٰذَا وَمَا بَعْدَهُ مِنَ الْآحادِ، مِنَ الشِّرْکِ وَالْإِلْحَادِ، وَأُخْلِصُ لَکَ دُعَائِى تَعَرُّضاً لِلْإِجَابَهِ، وَأُقِیمُ عَلَىٰ طَاعَتِکَ رَجَاءً لِلْإِثَابَهِ، فَصَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ خَیْرِ خَلْقِکَ، الدَّاعِى إِلَىٰ حَقِّکَ، وَأَعِزَّنِى بِعِزِّکَ الَّذِى لَایُضَامُ، وَاحْفَظْنِى بِعَیْنِکَ الَّتِى لَاتَنَامُ، وَاخْتِمْ بِالانْقِطَاعِ إِلَیْکَ أَمْرِى، وَبِالْمَغْفِرَهِ عُمْرِى، إِنَّکَ أَنْتَ الْغَفُورُ الرَّحِیمُ.

پس آنچه از نماز و روزه‌ام صورت گرفته بپذیر و فردا و روزهای پس از آن مرا بهتر از این ساعت و امروزم قرار ده و مرا در بین خویشاوندان و بستگانم توانمند کن و در بیداری و خواب نگهدارم باش، چراکه تویی خدا و بهترین نگهدار و تویی مهربان‌ترین مهربانان. خدایا، من در امروزم و یکشنبه‌های دیگر از شرک و بی‌دینی، به‌سوی تو بیزاری می‌جویم و دعایم را فقط برای تو خالص می‌کنم تا در معرض اجابت قرار گیرد و به امید پاداش تو بر طاعتت پایداری می‌کنم، پس درود فرست بر بهترین آفریده‌ات محمّد آن‌که دعوت‌کننده مردم به حقانیت تو بود و مرا نیرومند گردان با نیرومندی خواری ناپذیرت و به دیده بی‌خواب خودت نگاهم دار و کارم را با گسستن از همه خلق و پیوستن به تو و عمرم را با آمرزش خویش پایان‌بخش، همانا تویی بسیار آمرزنده و مهربان.

 

نماز روز یکشنبه

تقویم نجومی

و نیز از آن حضرت [امام عسکری] روایت شده: هر که روز یکشنبه چهار رکعت نماز بجای آورد و در هر رکعت سوره «حمد» و «تَبارَک» بخواند، حق‌تعالی او را در بهشت جا دهد، هر جای آن‌که بخواهد.

راوی از آن حضرت پرسید در چه وقتی از روز باید این نماز را بجای آورد؟ فرمود: بین طلوع آفتاب تا ابتدای ظهر.

زیارت روز یکشنبه حضرت علی (ع)

السَّلامُ عَلَى الشَّجَرَهِ النَّبَوِیَّهِ، وَالدَّوْحَهِ الْهَاشِمِیَّهِ، الْمُضِیئَهِ الْمُثْمِرَهِ بِالنُّبُوَّهِ الْمُونِقَهِ بِالْإِمَامَهِ، وَعَلىٰ ضَجِیعَیْکَ آدَمَ وَنُوحٍ عَلَیْهِمَا السَّلامُ . السَّلامُ عَلَیْکَ وَعَلَىٰ أَهْلِ بَیْتِکَ الطَّیِّبِینَ الطَّاهِرِینَ، السَّلامُ عَلَیْکَ وَعَلَى الْمَلائِکَهِ الْمُحْدِقِینَ بِکَ وَالْحَافِّینَ بِقَبْرِکَ، یَا مَوْلاىَ یَا أَمِیرَالْمُؤْمِنِینَ، هَذاَ یَوْمُ الْأَحَدِ وَهُوَ یَوْمُکَ وَبِاسْمِکَ، وَأَنَا ضَیْفُکَ فِیهِ وَجارُکَ، فَأَضِفْنِى یَا مَوْلاىَ وَأَجِرْنِى، فَإِنَّکَ کَرِیمٌ تُحِبُّ الضِّیافَهَ، وَمَأْمُورٌ بِالْإِجارَهِ، فَافْعَلْ مَا رَغِبْتُ إِلَیْکَ فِیهِ، وَرَجَوْتُهُ مِنْکَ، بِمَنْزِلَتِکَ وَآلِ بَیْتِکَ عِنْدَاللّٰهِ، وَمَنْزِلَتِهِ عِنْدَکُمْ، وَبِحَقِّ ابْنِ عَمِّکَ رَسُولِ‌اللّٰهِ صَلَّى‌اللّٰهُ‌عَلَیْهِ‌وَآلِهِ وَسَلَّمَ وَعَلَیْهِمْ أَجْمَعِینَ.

سلام بر شجره نبوت و درخت تنومند هاشمی، درخت تابان و بارور به برکت نبوّت و خرّم و سرسبز به حرمت امامت و بر دو آرمیده در کنارت آدم و نوح (درود بر آن‌ها باد). سلام بر تو و بر اهل‌بیت پاک و پاکیزه‌ات، سلام بر تو و بر فرشتگان حلقه‌زننده بر اطرافت و گردآمده بر قبرت، ای مولای من، ای امیرمؤمنان، امروز روز یکشنبه و روز تو و به نام توست و من در این روز میهمان و پناهنده به توأم، ای مولای من، از من پذیرایی کن و مرا پناه ده، همانا تو بزرگ‌منش و مهمان‌نوازی را دوست داری و از سوی خدا مأمور به پناه دادنی، پس برآور خواهشی را که برای آن در این روز بسوی تو روی آوردم و آن را از تو امید دارم، به حق مقام والای خود و جایگاه بلند اهل‌بیتت نزد خدا و جایگاه خدا نزد شما و به‌حق پسر عمویت رسول خدا که خدا بر او و خاندانش، همه و همه درود و سلام فرستد.

زیارت روز یکشنبه حضرت زهرا (س)

السَّلامُ عَلَیْکِ یَا مُمْتَحَنَهُ، امْتَحَنَکِ الَّذِى خَلَقَکِ فَوَجَدَکِ لِمَا امْتَحَنَکِ صَابِرَهً، أَنَا لَکِ مُصَدِّقٌ صَابِرٌ عَلَىٰ مَا أَتىٰ بِهِ أَبُوکِ وَوَصِیُّهُ صَلَواتُ اللّٰهِ عَلَیْهِما، وَأَنَا أَسْأَلُکِ إِنْ کُنْتُ صَدَّقْتُکِ إِلّا أَلْحَقْتِنِى بِتَصْدِیقِى لَهُمَا، لِتُسَرَّ نَفْسِى، فَاشْهَدِى أَنِّى ظاهِرٌ بِوَلَایَتِکِ وَوَِلایَهِ آلِ بَیْتِکِ صَلَوَاتُ اللّٰهِ عَلَیْهِمْ أَجْمَعِینَ.

سلام بر تو ای آزموده شده، آن‌که تو را آفرید آزمودت، پس تو را به آنچه آزمود شکیبا یافت، من از صمیم قلب به تو ایمان دارم و بر آنچه پدر بزرگوارت و جانشینش (درود خدا بر آن دو باد) آوردند بردبارم و از تو می‌خواهم ازآنجاکه مؤمن به تو هستم مرا به گروندگان آن دو ملحق سازی تا دلشاد گردم، پس گواه باش که همانا من تنها به ولایت تو و ولایت اهل‌بیتت (که درود خدا بر همه آنان باد) پیروز شدم.

زیارت حضرت زهرا(س) به روایتی دیگر:

السَّلامُ عَلَیْکِ یَا مُمْتَحَنَهُ، امْتَحَنَکِ الَّذِى خَلَقَکِ قَبْلَ أَنْ یَخْلُقَکِ، وَکُنْتِ لِمَا امْتَحَنَکِ بِهِ صَابِرَهً، وَنَحْنُ لَکِ أَوْلِیَاءٌ مُصَدِّقُونَ، وَ لِکُلِّ مَا أَتىٰ بِهِ أَبُوکِ صَلَّى اللّٰهُ عَلَیْهِ وَآلِهِ وَسَلَّمَ وَأَتىٰ بِهِ وَصِیُّهُ عَلَیْهِ السَّلامُ مُسَلِّمُونَ، وَنَحْنُ نَسْأَلُکَ اللّٰهُمَّ إِذْ کُنَّا مُصَدِّقِینَ لَهُمْ أَنْ تُلْحِقَنَا بِتَصْدِیقِنا بِالدَّرَجَهِ الْعَالِیَهِ، لِنُبَشِّرَ أَنْفُسَنَا بِأَنَّا قَدْ طَهُرْنا بِوَِلایَتِهِمْ عَلَیْهِمُ السَّلامُ.

سلام بر تو ای آزموده شده، آزمودت آن‌که تو را آفرید پیش از آفریدنت در دنیا و در آن آزمون شکیبا بودی و ما دوستان و تصدیق‌کنندگان توییم و به همه‌ی آنچه پدر بزرگوارت (درود خدا بر او و خاندانش باد) و جانشینش (درود بر او) آوردند سر می‌سپاریم؛ خدایا! از تو می‌خواهیم ازآن‌رو که تصدیق‌کنندگان آن بزرگواران بودیم ما را به خاطر این باور به درجه‌ی والا برسانی تا خود را بشارت دهیم که به ولایت آنان پاک گشتیم (درود بر آنان).

 

مطالب مرتبط
دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.