آخرین مطالب سیاسی، اجتماعی، اقتصادی، هنری و ورزشی را در پایگاه خبری صفحه فردا دنبال کنید.

تقویم نجومی امروز سه شنبه ۱۷ بهمن ۱۴۰۲ + تقویم همسران ۱۷ بهمن ۱۴۰۲

در این پست از صفحه فردا تقویم نجومی امروز سه شنبه ۱۷ بهمن ۱۴۰۲ مصادف با ۲۵ رجب ۱۴۴۵ قمری و ۶ فوریه ۲۰۲۴ از نظرتان می گذرد.

در تقویم نجومی سه شنبه ۱۷ بهمن / دلو ۱۴۰۲ امروز قمر در «برج قوس» است.

مناسبت‌های دینی ۱۷ بهمن

🏴 شهادت حضرت باب الحوائج، امام موسی کاظم علیه‌السلام

خروج قمر از صورت عقرب ساعت ۱۲:۳۶

امروز قمر در «برج قوس» است.

امروز برای هر گونه اموری خوب نیست مخصوصا:

فروش حیوان

فروش جواهرات و طلا

قرض و وام دادن و گرفتن

خوردن مُسهلات

نونوار کردن

زایمان : نوزاد عالم، دانا، نحیب و حاکم گردد. ان‌شاءالله

مسافرت: فایده ندارد.

انعقاد نطفه: فرزند بسیار مهربان و سخاوتمند گردد. ان‌شاءالله

اصلاح سر و صورت: خوب نیست.

حجامت، خون دادن، فصد و زالو انداختن : باعث صفای خاطر می‌شود.

ناخن گرفتن: روز مناسبی نیست. باید بر هلاکت خود بترسد.

بریدن پارچه: روز مناسبی نیست و شخص، از آن لباس خیری نخواهد دید.

به روایتی آن لباس یا در آتش می‌سوزد یا سرقت شود و یا شخص، در آن لباس مرگش فرا رسد.

خرید لباس: اشکال ندارد.

کسانی که شغلشان خیاطی است می‌توانند در روزهای خوب بُرش بزنند و در روزهای دیگر آن را تکمیل کنند.

تعبیر خواب:

رویایی که امشب (شب سه شنبه) دیده شود، تعبیرش طبق آیه ۲۵ سوره مبارکه “فرقان “است.

﴿﷽ یوم تشقق السماء بالغمام﴾

خواب بیننده را خصومتی یا گفتگویی ناشایست پیش آید صدقه بدهد تا رفع گردد.

به این صورت مطلب خود رو قیاس کنید.

وقت استخاره:

از ساعت ۱۰ تا ساعت ۱۲

از ساعت ۱۶ تاعشای آخر (وقت خوابیدن)

تقویم نجومی امروز سه شنبه

ذکر روز سه شنبه

یا ارحم الراحمین  ۱۰۰ مرتبه

ذکر بعد از نماز صبح روز سه شنبه

۹۰۳ مرتبه «یا قابض» که موجب رسیدن به آرزوها می‌گردد.

روز سه شنبه متعلق است به

امام سجاد علیه‌السلام، امام باقر علیه‌السلام، امام صادق علیه‌السلام

اعمال نیک خود را پیشگاه مقدس ایشان هدیه کنیم تا ثواب دوچندان نصیبمان گردد.

آیا امروز سه شنبه ۱۷ بهمن ۱۴۰۲ قمر در عقرب است؟

خیر امروز ۱۷ بهمن قمر در عقرب نیست.

قمر در عقرب بهمن ماه روز پنجشنبه ۱۲ بهمن ۱۴۰۲ ساعت ۲۲:۲۳ دقیقه شروع و تا روز یکشنبه ۱۵ بهمن ماه ساعت ۱۱:۰۳ ادامه داشت.

تقویم نجومی امروز سه شنبه

قمر در عقرب بر مبنای برج عقرب

یک مبنای دیگر که اهل نجوم در رابطه با قمر در عقرب بیشتر از آن آگاهی دارند و سختی کار آن این است که شناخت آن نیاز به تخصص های خاص نجومی دارد، وجود قمر در برج عقرب هست که معمولا از انتهای زمان وجود قمر در صورت فلکی عقرب آغاز می شود و تا دو روز بعد ادامه دارد، این مبنا یک مبنای کاملا تخصصی است که از اختبارات دقییق نجومی بدست می آید و اکثرا به این زمان اهمیت داده نمی شود اما از آن جایی که احتیاط شرط عقل است، گاهی اقتضای این وجود دارد از انجام امور مهمه درایام قمر در عقرب خود داری کرد تا بهترین نتیجه بدست آورده شود.

کارهای مکروه در روزهای قمر در عقرب

خوب است بدانید که چه کارهایی را نباید در روزهای قمر در عقرب انجام بدهید. البته در کتاب‌های فقهی انجام دادن این امور مکروه دانسته شده‌اند و حرام نیستند. به طور کلی، انجام کاری در این ایام حرام محسوب نمی‌شود و انجام این کارها در ایام قمر در عقرب شگون ندارد. بنابراین ممکن است انجام دادن آنها عواقب خوبی نداشته باشد. این اعمال عبارتند از:

عقد نکاح
اقدام برای بچه‌دار شدن (انعقاد نطفه)
سفر
از امام صادق علیه‌السّلام هم روایتی داریم که: «من سافر أو تزوّج و القمر فی العقرب لم یر الحسنى»؛ یعنى وقتى که قمر در عقرب است، هر کس مسافرت کند یا عقد نکاح نماید، نیکویى نبیند.
محقق هم در شرایع نوشته است: «و یکره إیقاع النکاح و القمر فی العقرب» ازدواج و عقد نکاح (یا نزدیکی) در ایام قمر در عقرب، مکروه است. (شرائع الإسلام فی مسائل الحلال و الحرام، ج‌۲، ص. ۲۱۱)

علاوه بر این، سایر دانشمندان اسلامی و منجمان نیز گفته‌اند که بهتر است بعضی کارها را در ایام قمر در عقرب انجام ندهید. این امور عبارتند از:

مسافرت
اقدام برای بچه دار شدن (انعقاد نطفه)
خواندن عقد ازدواج
افتتاح کسب و کار و تجارت
تعیین و تغییر نام
گذاشتن سنگ بنای کار‌های مهم
حجامت
دیگر امور اساسی زندگی
برای اطلاع از دلیل کراهت انجام این اعمال در ایام قمر در عقرب نیز روایاتی وجود دارد که می‌توانید آن‌ها را در کتب معتبر حدیثی مانند کافی، من لایحضره الفقیه، بحارالانوار، وافی و وسائل الشیعه بخوانید.

تقویم نجومی امروز سه شنبه

دعای روز سه شنبه

بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ، الْحَمْدُ لِلّٰهِ وَالْحَمْدُ حَقُّهُ کَمَا یَسْتَحِقُّهُ حَمْداً کَثِیراً، وَأَعُوذُ بِهِ مِنْ شَرِّ نَفْسِى إِنَّ النَّفْسَ لَأَمَّارَهٌ بِالسُّوءِ إِلّا مَا رَحِمَ رَبِّى، وَأَعُوذُ بِهِ مِنْ شَرِّ الشَّیْطَانِ الَّذِى یَزِیدُنِى ذَنْباً إِلَىٰ ذَنْبِى، وَأَحْتَرِزُ بِهِ مِنْ کُلِّ جَبَّارٍ فَاجِرٍ، وَسُلْطَانٍ جَائِرٍ، وَعَدُوٍّ قَاهِرٍ . اللّٰهُمَّ اجْعَلْنِى مِنْ جُنْدِکَ فَإِنَّ جُنْدَکَ هُمُ الْغَالِبُونَ، وَاجْعَلْنِى مِنْ حِزْبِکَ فَإِنَّ حِزْبَکَ هُمُ الْمُفْلِحُونَ؛ 

به نام خدا که رحمتش بسیار و مهربانی‌اش همیشگی است، ستایش خدا راست و ستایش برازنده او آن‌چنان‌که شایسته حضرت اوست، ستایشی بسیار و به او پناه می‌برم از شر نفسم، این‌که نفس مسلماً به زشتی بسیار فرمان می‌دهد جز آنکه پروردگارم رحم کند و به خدا پناه می‌برم از گزند شیطانی که گناه بر گناهم می‌افزاید و به قدرت او از هر گردنکش نابکار و پادشاه ستمکار و دشمن قهّار، پرهیز می‌کنیم؛ خدایا مرا از سپاهیانت قرار ده، چراکه همانا فقط سپاه تو پیروز است و مرا از حزب خود قرار ده که تنها حزب تو رستگار است؛
وَاجْعَلْنِى مِنْ أَوْلِیَائِکَ فَإِنَّ أَوْلِیاءَکَ لَاخَوْفٌ عَلَیْهِمْ وَلَا هُمْ یَحْزَنُونَ، اللّٰهُمَّ أَصْلِحْ لِى دِینِى فَإِنَّهُ عِصْمَهُ أَمْرِى، وَأَصْلِحْ لِى آخِرَتِى فَإِنَّها دَارُ مَقَرِّى، وَ إِلَیْهَا مِنْ مُجاوَرَهِ اللِّئَامِ مَفَرِّى، وَاجْعَلِ الْحَیَاهَ زِیادَهً لِى فِى کُلِّ خَیْرٍ، وَالْوَفَاهَ رَاحَهً لِى مِنْ کُلِّ شَرٍّ؛

و هم از دوستانت قرارم ده که بر دوستانت ترسی نیست و اندوهگین نمی‌شوند، خدایا دینم را برایم سامان ده که آن وسیله‌ی در امان بودن و دوری من از گناه است و آخرتم را آباد ساز که آنجا خانه پایدار من و گریزگاهم از همسایگی دون‌صفتان است و زندگی را برایم زمینه افزونی در هر خیر و مرگم را برایم آرامش از هر گزندی قرار ده؛
اللّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ خاتَمِ النَّبِیِّینَ، وَتَمَامِ عِدَّهِ الْمُرْسَلِینَ، وَعَلَىٰ آلِهِ الطَّیِّبِینَ الطَّاهِرِینَ، وَأَصْحَابِهِ الْمُنْتَجَبِینَ، وَهَبْ لِى فِى الثُّلَثَاءِ ثَلَاثاً: لَاتَدَعْ لِى ذنْباً إِلّا غَفَرْتَهُ، وَلَا غَمّاً إِلّا أَذْهَبْتَهُ، وَلَا عَدُوّاً إِلّا دَفَعْتَهُ، بِبِسْمِ اللّٰهِ خَیْرِ الأَسْمَاءِ، بِسْمِ اللّٰهِ رَبِّ الْأَرْضِ وَالسَّماءِ، أَسْتَدْفِعُ کُلَّ مَکْرُوهٍ أَوَّلُهُ سَخَطُهُ، وَأَسْتَجْلِبُ کُلَّ مَحْبُوبٍ أَوَّلُهُ رِضَاهُ، فَاخْتِمْ لِى مِنْکَ بِالْغُفْرانِ یَا وَلِىَّ الْإِحْسَانِ.

خدایا، بر محمّد خاتم پیامبران و کامل‌کننده شمار رسولان و بر خاندان پاک و پاکیزه او و بر یاران برگزیده‌اش درود فرست و در روز سه‌شنبه سه حاجتم را روا کن: گناهی برایم مگذار جز آنکه بیامرزی و نه اندوهی جز آنکه آن را برطرف سازی و نه دشمنی جز آنکه دور گردانی، به نام خدا که بهترین نام‌هاست، به نام خدا پروردگار زمین و آسمان، دوری هر ناخوشایندی را که ابتدایش خشم خداست و نیل به هر محبوبی را که آغازش خوشنودی اوست خواستارم، پس از سوی خود سرانجامم را به آمرزش پایان ده، ای صاحب نیکی.

نماز روز سه شنبه

و نیز از آن حضرت [امام عسکری] روایت شده: که هرکه روز سه‌شنبه شش رکعت نماز بخواند و در هر رکعت پس از سوره «حمد» آیه «آمَنَ الرَّسُولُ» را تا آخر و یک مرتبه سوره «إِذٰا زُلْزِلَتِ» را بخواند خداوند گناهان او را بیامرزد و همچون روزی که از مادر به دنیا آمده از گناهان بیرون می‌رود.
راوی از آن حضرت پرسید در چه وقتی از روز باید این نماز را بجای آورد؟ فرمود: بین طلوع آفتاب تا ابتدای ظهر.
امروز متعلق است به امام سجاد (ع)، امام باقر (ع) و امام صادق(ع) که اعمال خود را پیشگاه مقدس ایشان هدیه کنیم تا ثواب دو چندان نصیبمان شود.

زیارت روز سه شنبه امام سجاد امام باقر و امام صادق (ع)

السَّلامُ عَلَیْکُمْ یَا خُزَّانَ عِلْمِ اللّٰهِ، السَّلامُ عَلَیْکُمْ یَا تَرَاجِمَهَ وَحْىِ اللّٰهِ، السَّلامُ عَلَیْکُمْ یَا أَئِمَّهَ الْهُدَىٰ، السَّلامُ عَلَیْکُمْ یَا أَعْلامَ التُّقىٰ، السَّلامُ عَلَیْکُمْ یَا أَوْلادَ رَسُولِ اللّٰهِ، أَنَا عَارِفٌ بِحَقِّکُمْ، مُسْتَبْصِرٌ بِشَأْنِکُمْ، مُعادٍ لِأَعْدائِکُمْ، مُوَالٍ لِأَوْلِیَائِکُمْ، بِأَبِى أَنْتُمْ وَأُمِّى، صَلَواتُ اللّٰهِ عَلَیْکُمْ . اللّٰهُمَّ إِنِّى أَتَوالىٰ آخِرَهُمْ کَمَا تَوالَیْتُ أَوَّلَهُمْ، وَأَبْرَأُ مِنْ کُلِّ وَلِیجَهٍ دُونَهُمْ، وَأَکْفُرُ بِالْجِبْتِ وَالطَّاغُوتِ وَاللَّاتِ وَالْعُزَّىٰ . صَلَوَاتُ اللّٰهِ عَلَیْکُمْ یَا مَوالِىَّ وَرَحْمَهُ اللّٰهِ وَبَرَکاتُهُ . السَّلامُ عَلَیْکَ یَا سَیِّدَ الْعَابِدِینَ وَسُلالَهَ الْوَصِیِّینَ، السَّلامُ عَلَیْکَ یَا بَاقِرَ عِلْمِ النَّبِیِّینَ، السَّلامُ عَلَیْکَ یَا صَادِقاً مُصَدَّقاً فِى الْقَوْلِ وَالْفِعْلِ، یَا مَوالِىَّ هٰذَا یَوْمُکُمْ وَهُوَ یَوْمُ الثُّلَثَاءِ، وَأَنَا فِیهِ ضَیْفٌ لَکُمْ وَمُسْتَجِیرٌ بِکُمْ، فَأَضِیفُونِى وَأَجِیرُونِى بِمَنْزِلَهِ اللّٰهِ عِنْدَکُمْ وَآلِ بَیْتِکُمُ الطَّیِّبِینَ الطَّاهِرِینَ.

سلام بر شما ای خزانه‌داران علم خدا، سلام بر شما ای مفسران وحی خدا، سلام برشما ای پیشوایان هدایت، سلام بر شما ای نشانه‌های پارسایی، سلام بر شما ای فرزندان رسول خدا، من به حق شما دانا و به موقعیت شما بینایم و با دشمنانتان دشمن و با دوستانتان دوستم، پدر و مادرم فدایتان، درودهای خدا بر شما باد. خدایا! من دوست دارم آخرین اینان را چنان‌که دوست داشتم اولینشان را و از هر صف‌بندی در برابر ایشان بیزاری می‌جویم و به جبت و طاغوت و لات و عُزّی [بتان روزگار جاهلیت] کفر می‌ورزم، ای سروران من، درودهای خدا و رحمت و برکاتش بر شما باد، سلام بر تو ای سرور عابدان و زبده جانشینان، سلام بر تو ای شکافنده‌ی دانش پیامبران، سلام بر تو ای راست‌گوی پذیرفته شده در گفتار و کردار، ای سروران من، امروز روز سه‌شنبه روز شماست و من در این روز میهمان شما و پناهنده به شمایم، پذیرای من باشید و پناهم دهید، به حق مقام خدا نزد شما و اهل‌بیت پاکیزه و پاکتان.
مطالب مرتبط
دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.