اعضای هیاتمدیره پرسپولیس با چه معیاری انتخاب شدند؟
وزارت ورزش و جوانان در جلسه مجمع باشگاه پرسپولیس ۲ عضو جدید را برای هیات مدیره این باشگاه معرفی کرد، انتخابی که متر و معیارهای آن مشخص نیست.
به گزارش صفحه فردا به نقل از ایسنا، مجمع باشگاه پرسپولیس روز سه شنبه برگزار شد که یکی از مهمترین خروجیهای این جلسه انتخاب سید حسن طباطبایی و ابراهیم شکوری به عنوان دو عضو جدید هایت مدیره بود.
این انتخاب با واکنش سازمان خصوصی سازی روبرو شد چرا که آنها معتقد بودند این انتخاب روند قانونی را طی نکرده است. با این حال اما درباره دلایل انتخاب شکوری و طباطبایی به عنوان دو عضو جدید هیات مدیره پرسپولیس، سوالات زیادی مطرح است.
ابراهیم شکوری با سابقه بازی در پرسپولیس، سرپرست دبیرکلی فدراسیون فوتبال، معاونت ورزشی باشگاه پرسپولیس و قائم مقامی باشگاه پیکان را در کارنامه خود دارد که از این حیث شاید گزینه مناسبی برای حضور در هیات مدیره پرسپولیس باشد اما سوابق مدیریتی او در پستهایی که به آن اشاره شد، نشان میدهد این مدیر جوان آنچنان هم دوره موفقی در دوره مدیریتی خود نداشته است.
در دورهای که شکوری سرپرست دبیرکلی فدراسبون فوتبال بود، وی به “ماشین امضا” معروف شده بود چرا که گفته می شد قدرت تصمیم گیری و اجرای وظایف خود را ندارد و صرفا مواردی را که از سوی مقامات بالادستی به او ارائه میشد را بدون چون و چرا امضا میکرد.
شکوری زمانی که سرپرست دبیرکل فدراسیون فوتبال بود، ادعا کرد که روحش از انتخاب دراگان اسکوچیچ به عنوان سرمربی تیم ملی خبر نداشته و این موضوع را از طریق سایت فدراسیون فوتبال مطلع شده است؛ نکته حائز اهمیتی که نشان میدهد که او نه تنها نقشی در تصمیمات مدیران فدراسیون نداشته، بلکه از آنها هم آگاه نبوده است!
شکوری بعد از جدایی از فدراسیون فوتبال به عنوان معاون ورزشی باشگاه پرسپولیس انتخاب شد که این دوران نیز با حواشی فراوانی مثل انتشار یک پست اینستاگرامی توهین آمیز علیه کشور هند همراه بود که در نتیجه آن، پرسپولیس مبلغ ۱۷ هزار دلار محکوم گردید و از حضور تماشاگرانش در دیدار مقابل النصر محروم شد. البته این مدیر جوان دورهای را هم در باشگاه پیکان به عنوان قائم مقام سپری کرد و در حال حاضر از این باشگاه جدا شده است.
عضو دیگری که مجمع باشگاه پرسپولیس به عنوان عضو هیات مدیره این باشگاه انتخاب کرده، سید حسن طباطبایی از مدیران باتجربه شرکت توسعه و تجهیز اماکن ورزشی است که در حال حاضر ریاست فدراسیون کاراته را بر عهده دارد. طباطبایی سمتهایی همچون سرپرستی فدراسیونهای دو و میدانی، وزنهبرداری و کاراته، ریاست ورزشگاه آزادی و ریاست مجموعههای ورزشی شهید شیرودی و شهید کشوری را در کارنامه خود دارد. در دوران ریاست طباطبایی در فدراسیون کاراته، سجاد گنج زاده موفق به کسب مدال طلای المپیک ۲۰۲۰ توکیو شد.
وزات ورزش و جوانان در سالهای اخیر با انتخاب افراد مختلف سعی داشته مشکلات دو باشگاه پرطرفدار استقلال و پرسپولیس را کاهش دهد اما خروجی این انتخابها چیزی جز بدهیهای چند صد میلیاردی برای این دو باشگاه نبوده است. رضا درویش مدیرعامل پرسپولیس در آخرین مصاحبه خود با ایسنا ادعا کرد، ۵۰۰ میلیارد تومان بدهی این باشگاه را پرداخت کرده است؛ رقمی که اگر درست باشد حاصل سوء مدیریت افرادی بوده که وزارت ورزش آنها را در این باشگاه گمارده است که البته هیچ کدام از این افراد نیز هیچگاه پاسخگوی تصمیمات و عملکرد زیان ده خود در این باشگاه نبودهاند.
نکته حائز اهمیت در این میان این است که وزارت ورزش نیز هیچ گاه معیارهایش برای انتخاب این افراد به شکل شفاف اعلام نکرده است. استقلال و پرسپولیس به عنوان دو باشگاه دولتی قطعا نیازمند مدیرانی هستند که به پشتوانه هواداران میلیونی این دو تیم، با ارائه طرحهای اقتصادی و با مدیریت به روز و هوشمند، درآمد و منابع مالی خوبی را به این دو باشگاه سرازیر کنند اما بدهیهای صدها میلیارد تومانی نشان میدهد این مدیران برنامه اقتصادی مشخصی نداشتهاند.
آیا مدیران جدید پرسپولیس راهکاری برای تامین منابع مالی لازم برای حل مشکلات پرسپولیسی که این روزها با مشکلات مالی فراوان روبروست را دارند یا در، بر روی همان پاشنه خواهد چرخید؟