هنریویژه

پرستو احمدی کیست؟ | کنسرت غیرقانونی پرستو احمدی در کاروانسرا طوفان به پا کرد

در این گزارش از صفحه فردا به پرستو احمدی و تاثیرات کنسرت بدون مجوزش پرداخته شده است که در کمتر از ۱۲ ساعت فضای مجازی را دگرگون کرده است.

در کمتر از ۱۲ ساعت، پرستو احمدی با انتشار ویدیوی کنسرت غیرقانونی‌اش در یوتیوب، فضای مجازی را کاملاً تحت تأثیر قرار داد. این کنسرت که بدون مجوز و در یک کاروانسرا با همکاری چهار نوازنده برگزار شده، با بازتاب‌های وسیعی همراه بوده است. این اقدام، باعث واکنش‌های گسترده‌ای از طرف کاربران و منتقدان شده است.

این کنسرت که البته بدون مجوز بوده، با همکاری چهار نوازنده، بدون تماشاچی و در یک کاروانسرا برگزار شده است.

از شب گذشته تصاویر کنسرت فرضی پرستو احمدی که در یوتیوب منتشر شده، بازتاب زیادی در شبکه‌های اجتماعی داشته است. این کنسرت که البته بدون مجوز بوده، با همکاری چهار نوازنده، بدون تماشاچی و در یک کاروانسرا برگزار شده است.

پرستو احمدی از احسان بیرقدار، سهیل فقیه نصیری، امین طاهری و امیر علی پیرنیا به عنوان نوازندگان این اجرا نام برده است.

photo_2024-12-12_08-12-33

photo_2024-12-12_08-12-36

photo_2024-12-12_08-12-39

بیوگرافی پرستو احمدی

پرستو احمدی (زادهٔ ۱ فروردینِ ۱۳۷۶ در نوشهر) هنرمند و خواننده ایرانی است. اجرای او با نام «کنسرت کاروانسرا» در یکی از کاروان‌سراهای ایران با پوشش اختیاری، که به صورت زنده از کانال یوتیوب او پخش شد، بازتاب گسترده‌ای در شبکه‌های اجتماعی بدنبال داشت.

پرستو احمدی فارغ‌التحصیل رشته کارگردانی سینما دانشگاه سوره است. او از ۱۴ سالگی دوره‌های سلفژ و صداسازی (سبک فولکلور و کلاسیک) شروع کرده است. پرستو احمدی در جریان اعتراضات سال ۱۴۰۱ در ایران قطعه «از خون جوانان وطن» را اجرا کرده بود که پس از استقبال گسترده مردم از این اقدام، در مهرماه ۱۴۰۲ برای خانم احمدی به همین دلیل، یک پروندهٔ قضایی تشکیل شد.

اجرای او در پاییز ۱۴۰۳، با نام «کنسرت کاروانسرا» در یکی از کاروان‌سراهای ایران با پوشش اختیاری، که به صورت زنده از کانال یوتیوب او پخش شد، بازتاب گسترده‌ای در شبکه‌های اجتماعی بدنبال داشت، او اجرای خود را با این جملات آغاز کرد:

«من، پرستو؛ دختری که می‌خواهم برای مردمی که دوستشان دارم بخوانم. این حقی است که نمی‌توانستم از آن چشم بپوشم؛ خواندن برای خاکی که عاشقانه دوستش دارم. اینجا، در این نقطه از ایران عزیزمان، در این تکه‌ای که تاریخ و اسطوره‌های ما به هم پیوند می‌خورند، صدای من را در این کنسرت فرضی بشنوید و خیال کنید، این وطن زیبا را…»

در «کنسرت کاروانسرا»، قطعات «سر کوی دوست»، «عزیز جون»، «کمر باریک»، «مرا ببوس»، «لحظه دیدار»، «چه سازم» و «از خون جوانان وطن» را اجرا کرد. احسان بیرقدار، سهیل فقیه‌نصیری، امین طاهری و امیرعلی پیرنیا به عنوان نوازنده او را در این کنسرت همراهی کردند

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا