سیاسی

مطالعات «طرح احداث شهرک صنایع فولاد» در آبادان انجام شد

آبادان- نماینده مردم آبادان در مجلس شورای اسلامی گفت: مطالعات «طرح احداث شهرک صنایع فولاد» در حدفاصل اروندکنار و چوئبده انجام و حتی جانمایی نیز مشخص شده است.

سیدمحمد مولوی در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار کرد: روز دوشنبه هفتم آبان ماه با «سید محمد اتابک» وزیر نیرو به منظور پیگیری مشکلات و همچنین دریافت تسهیلات برای شهرک‌های صنعتی شهرستان آبادان دیدار کردم.

وی افزود: ایجاد، تقویت و اصلاح زیرساخت‌های اساسی و زیربنایی شهرک صنعتی شماره یک، شماره دو (کارگاهی) و ناحیه صنعتی شهدا آبادان همواره مورد تاکید بنده است، به صورت مستمر در دوره قبلی نمایندگی و این دوره از این شهرک‌ها بازدید می‌کنم.

شهرک صنایع فولاد

نماینده مردم آبادان در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: مطالعات «طرح احداث شهرک صنایع فولاد» در حدفاصل اروندکنار و چوئبده انجام و حتی جانمایی نیز مشخص شده است.

مولوی گفت: این طرح در انتهای رودخانه آب شیرین بهمن شیر با داشتن توجیه اقتصادی بالا، وجود آب شیرین در پایین دست رودخانه بهمن شیر، دسترسی آسان به راه‌های مواصلاتی آبی و خاکی، وجود بنادر تجاری اروندکنار و چوئبده و امکان بهره‌مندی از آب‌های خلیج فارس و قرار گرفتن در مقابل مگا پروژه صنعتی استان بصره عراق یک شرایط مطلوب تلقی می‌شود اما متأسفانه با گذشت ۲ سال، عملیاتی نشده که از وزیر صنعت، معدن و تجارت درخواست کردم عملیات اجرایی این پروژه با محوریت سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی آغاز شود.

وی عنوان کرد: به استناد ردیف ۵ بند الف ماده ۴۸ قانون برنامه هفتم پیشرفت مبنی بر لزوم توسعه شهرها و روستاهای ساحلی و با عنایت به وجود بازارچه مرزی در نقطه صفر مرزی و محروم اروندکنار، به منظور ایجاد تحرک و پویایی بیشتر در این بازارچه از وزیر صمت درخواست کردم ۳۰ درصد از سهمیه ارزی سالانه بازارچه مرزی اروندکنار به گروه کالای (۴) تخصیص داده شود.

قراردادهای غیر فعال شهرک‌های صنعتی

نماینده مردم آبادان در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: متأسفانه بخش اعظمی از اراضی شهرک‌های صنعتی شهرستان آبادان دارای قراردادهای غیرفعال هستند که با دستور وزیر صمت مقرر شد مدیر شرکت شهرک‌های صنعتی استان خوزستان با قید فوریت نسبت تشکیل کارگروه تخصصی برای تصمیم‌گیری در زمینه فسخ یا خلع ید قراردادهای غیر فعال اقدام کند.

مولوی توضیح داد: متقاضیان تسهیلات رونق تولید منطقه آزاد اروند توسط این منطقه به دبیرخانه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان خوزستان معرفی شده‌اند ولی امکان بررسی طرح، تأیید و ارجاع درخواست سیستمی متقاضیان تسهیلات رونق تولید به بانک عامل وجود ندارد.

وی افزود: با توجه به حساسیت موضوع و برای جلوگیری از ایجاد وقفه در فرآیند اعطای تسهیلات به واحدهای صنعتی مستقر در محدوده این منطقه، از وزیر صمت درخواست کردم مدیرکل دفتر محیط کسب و کار نسبت به بررسی تخصیص دسترسی منطقه آزاد اروند به سامانه هماهنگ اقدام کند.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا