همدستی تامین اجتماعی و کارفرمایان در انتقال دبیرخانه سخت و زیان آور به سازمان تامین اجتماعی

بهگفته مشاور کانون عالی انجمن های صنفی کارگران، کانون کارفرمایان با هم دستی سازمان تامین اجتماعی در فکر انتقال دبیرخانه سخت و زیان آور به سازمان تامین اجتماعی و دست بردن در ترکیب کمیته های بدوی و تجدید نظر مشاغل سخت و زیان آور میباشند.
سید سعید فتاحی، مشاور کانون عالی انجمن های صنفی کارگران ایران با اشاره به انتقال دبیرخانه مشاغل سخت و زیان آور به سازمان تأمین اجتماعی گفتت: پیشتر در خصوص افزایش سن بازنشستگی در برنامه هفتم توسعه هم بدون در نظر گرفتن نظرات کارشناسی, تشکلات کارگری و نیازهای بازار کار و تنها با فرضیه های نمایندگان مجلس و بدون مطالعه نسبت به افزایش سن بازنشستگی اقدام گردید و در مجلس تصویب شد.
وی ادامه داد: در حال حاضر نیز سازمان تامین اجتماعی با اهداف به نفع خود اقدام به بخشنامه ۱۷۷۷اصلاح عناوین شغلی کرده است که هیچ ربطی به خود کارگر ندارد و کارگر باید اشتباهات سازمان تامین اجتماعی و کارفرما را پس بدهد و مشکلات زیادی را برای کارگران به وجود آورده است. کانون کارفرمایان با هم دستی سازمان تامین اجتماعی در فکر انتقال دبیرخانه سخت و زیان آور به سازمان تامین اجتماعی و دست بردن در ترکیب کمیته های بدوی و تجدید نظر مشاغل سخت و زیان آور میباشند.
فتاحی افزود:در حال حاضر ترکیب کمیته های مذکور یک نفر از اداره کار ، اداره بهداشت ، نماینده کارگران ، نماینده کارفرمایان ، نماینده تامین اجتماعی هستند .اما اخیراً در سفر وزیر محترم تعاون ، کار و رفاه اجتماعی به استان آذربایجان شرقی نامه ای از طرف کانون کارفرمایان به ایشان داده شده است، مبنی بر انتقال این کمیته که پیش نویس آن نیز قبلاً انجام شده است که در این پیش نویس آمده است که به جای یک نفر نماینده سازمان تامین اجتماعی دو نفر باید در کمیته های بدوی یا تجدید نظر حضور یابند.
مشاور کانون عالی انجمن های صنفی کارگران ایران اظهار داشت:می خواهند از این طریق با همراه کردن یک نفر از اعضای دیگر کمیته نسبت به عدم قبولی درخواست کارگران و رد درخواست آنان در کمیته های مذکور اقدام نمایند که زنگ خطری برای کارگران زحمت کش این مرز و بوم میباشد. کارگری که تمام عوامل شیمیایی ، ارگونومی ، گرد و غبار ، صداهای ناهنجار، گرمای طاقت فرسا ، کارهای سنگین را در طول بیست سال تحمل کرده است .حال با تفکرهای غلط یک عده از حق و حقوق خود بگذرد تا مبادا از ثروت کارفرمایان عزیز کمتر شود و مجبور شوند تا چهار صد سخت و زیان آور این کارگر را بپردازند و یا از منابع سازمان تامین اجتماعی که سالها حق بیمه پرداخت کرده تا به امید اینکه یک روز با بیست سال بازنشسته شود کم شود .
فتاحی با اشاره به سخنان رهبری درباره اینکه اگر حال کارگر خوب باشد حال کشور خوب است گفت:در حالی که مقام معظم رهبری در فرمایشات خود همیشه از این قشر دفاع جانانه نموده اند و فرموده اند اگر حال کارگر خوب شود حال کشور خوب میشود، شاهد بی توجهی سایر مسئولان هستیم. پیشنهاد جامعه کارگری این است به جای اینکه به فکر انتقال دبیرخانه مشاغل سخت و زیان آور به سازمان تامین اجتماعی باشید, با افزایش نفرات بازرس در وزارت کار و اصلاح فرایند تجهیزات کارخانجات و لحاظ نمودن ایمنی، ساختار تولید و نو نمودن قطعات صنایع کشور بتوانیم از خسارت جسمی و روحی و آسیب های فراوان به کارگران پیشگیری کنیم و به فکر منافع خودمان نباشیم. بلکه به معیشت و رفاه آن کارگر زحمت کش باشیم که در کارخانه تولیدی ما با جان و دل به فکر کسب روزی حلال هست .
وی گفت: تشکلات کارگری کشور و تمامی کارگران پیگیر این موضوع هستند که از انتقال این دبیرخانه و دست بردن در ترکیب این کمیته ها با جدیت جلوگیری کنندو از هیچ تلاشی دست برنخواهد داشت و از وزیر کار خواستار ملغی نمودن چنین تفکری میباشد و از شورای عالی حفاظت فنی به شدت انتظار می رود در برابر چنین موردهای غیر کارشناسانه ایستادگی نموده و جلوی این کار را بگیرد .