هنریویژه

نکات خواندنی از بهرام رادان بازیگر جتلمن و شیک پوش ایرانی

بهرام رادان در 8 اردیبهشت 1358 در تهران به دنیا آمد و بازیگری، خوانندگی و تهیه‌کنندگی موسیقی ایرانی از حرفه های اوست.

او در یک خانواده‌ 6 نفره در شهران تهران به دنیا آمد.

وی فرزند ته تغاری خانواده است و 2 خواهر و یک برادر دارد.

اصالت بهرام رادان از سمت پدرش اصفهانی است. پدر بهرام رادان سرهنگ بازنشسته قبل از انقلاب بود و مادر این هنرمند مشهور کشورمان، خانه دار است.

این هنرمند خوب کشورمان با انتشار پستی در اینستاگرام خبر فوت پدرش را منتشر کرد و چنین نوشت: «بامداد بیست و پنجمین روز اولین ماه زمستان سال دوصفر برای من خوش یمن نبود، ساعت از دو بامداد گذشته بود و بدن نیمه جان پدرم احیا نمی شد، تلاش عزیزان اورژانس به جایی نرسید و سری تکان دادند و با واژه “تسلیت می گیم” غم دنیا روی سرم آوار شد… ساعت زندگی پدر در یک شب سرد بارانی در خانه خودش و در همان کوچه بن بست که دوست داشت، برای همیشه از حرکت ایستاد… برای من دیدن پدری که سال ها صلابتش مثال راه و روش زندگی ام بود، در بستر بیماری و رنجوری روزهای آخر چنان دردناک و غصه دار بود که رهایی از تن خسته و آرامش مطلق ابدی اش، تنها اندکی از درد فراقش می کاهد. باباجانم تمام تلاشم را کردم که فرزند خوبی برایت باشم، کم و کاستی اگر بود به بزرگواری خود ببخش. خداحافظ جناب سرهنگ من.»

بهرام رادان در رشته مدیریت بازرگانی از دانشگاه آزاد اسلامی در مقطع کارشناسی فارغ التحصیل شد.

او در تاریخ 13 فروردین 1401 خبر ازدواجش را در اینستاگرام خود با انتشار یک فیلم علنی کرد.

وی با مینا مختاری، مدلینگ، بلاگر و طراح لباس ازدواج کرد. پس از مدتی معلوم شد که او 3 سال با مینا مختاری در ارتباط بوده و آنها پس از شناخت کافی از هم، تصمیم به ازدواج گرفتند و رابطه شان را آشکار کردند. همسرش مینا مختاری نیز همین فیلم را در صفحه اش به نمایش گذاشت. تاکنون این ویدئو میلیون‌ها بار دیده شده و کامنت ها و پیام های تبریک بسیار زیادی برای این زوج هنری درج شده است.

مینا مختاری همسر بهرام رادان که به تازگی فرزند او و بهرام رادان را به دنیا آورده است، با انتشار تصاویری از سال نو کنار فرزندش، سوژه شبکه‌های اجتماعی شد. وی نوشت که پسرشان عیدی خداست. همچنین گفت، بوی جان اکنون از نفس‌های بهار به ما می‌رسد.

همسر بهرام رادان با انتشار تندیسی با نام «جان» از اسم پسرش رونمایی کرد و همچنین در یک استوری نام پسرش را «جان» گفت که قصد داشت با او به پیاده روی بروند.

بهرام رادان پس از اتمام تحصیلاتش در مقطع دیپلم به سربازی رفت.

او در 21 سالگی و با پایان سربازی اش یک آگهی مربوط به کلاس‌های بازیگری را به طور اتفاقی در صفحه نیازمندی‌های روزنامه دید و در این دوره آموزشی شرکت کرد و درنتیجه به دنیای هنر و بازیگری وارد شد.

هنگامی که رادان در کلاس‌های ثریا قاسمی حضور داشت، مورد توجه نادر مقدس قرار گرفت که برای بازی در فیلم «شور عشق» او را انتخاب کرد. این فیلم نخستین حضور بهرام رادان در مقابل دوربین بود که با استقبال بسیار زیاد تماشاگران همراه و سومین فیلم پرفروش سال 1379 شد.

اوج شهرت و افتخار بهرام رادان را که مسیر هنری اش به یکباره تغییر کرد، می توان به بازی در فیلم «سنتوری» به کارگردانی مرحوم داریوش مهرجویی محصول سال 1385 مربوط دانست که رادان در این فیلم سینمایی در نقش علی سنتوری ظاهر شد.

بهرام رادان در سال 1391 مدتی عازم کشور کانادا شد و یک دوره 6 ماهه اکتینگ را در آنجا گذراند و پس از اینکه با شیوه های حفظ دیالوگ به زبان انگلیسی در تئاتر آشنا شد، کارگردانی یک فیلم مستند را به نام «رویای شهرت» بر عهده گرفت.

نخستین فعالیت مدلینگ بهرام رادان با شرکت ال‌جی بود که در زمینه دیجیتال به آن پرداخت. سپس رادان با برند لباس نیمایی قرارداد همکاری را امضا کرد و مدتی هم با یک شرکت مخابراتی به فعالیت مدلینگ پرداخت. او چند سال متوالی با برند نوین چرم به عنوان مدل اول فعالیت طولانی داشته است و در بیلبوردهای خیابانی عکس های او مشاهده می شد.

وی به شدت فوتبالی است و به گفته خودش هروقت فرصتی پیدا کند، با رفقایش فوتبال بازی می‌کند. باید بدانید که بهرام رادان یک استقلالی دوآتیشه است.

او یکی از شرکا و سهامداران کافه های زنجیره ای ویوناست، ولی شرکت مرکزی، رادان را تنها مالک و صاحب چند کافه ویونا می داند. البته موضوعی که همه درباره آن هم نظر هستند، وجود کافه ای با ظرفیت 45 نفر در خیابان پاسداران است که ظاهرا متعلق به شخص بهرام رادان می باشد.

رادان سال ۲۰۱۷ از طرف شرکت سامسونگ برای حمل مشعل بازی های المپیک زمستانی ۲۰۱۸ به سئول کره جنوبی دعوت شد که بعد از برگزاری مراسم گفت: حس خیلی خوب و عجیبی بود که توانستم این مشعل را حمل کنم؛ این اتفاق برای من یک لحظه تاریخی بود.

به موسیقی سنتی علاقه ای ندارد و چندان به این سبک گوش نمی دهد. دلیلش را شاید این می داند که اصولا موزیک و فیلم توام با غم را دوست ندارد.

از سال 1389 بهرام رادان به عنوان سفیر ایرانی برنامه جهانی غذا در مبارزه علیه گرسنگی منصوب شد تا سطح آگاهی ایرانیان را در مورد گرسنگی جهانی و مسائل مربوط به پناهندگان در کشور را ارتقا دهد.

نکاتی خواندنی از بهرام رادان

او یکی از بازیگرانی است که در زمینه خوانندگی فعالیت دارد. اولین آلبوم این هنرمند با نام «روی دیگر» در بهمن ماه سال 1391 منتشر شد و شامل 9 قطعه به زبان فارسی و 3قطعه به زبان انگلیسی است.

«ابلق» فیلمی به کارگردانی نرگس آبیار محصول سال 1399 است که در سی و نهمین دوره جشنواره فیلم فجر سیمرغ بلورین بهترین فیلم از نگاه تماشاگران را به دست‌آورد. در این فیلم بهرام رادان در نقش «جلال» ظاهر شده است که یک نقش چالش‌برانگیز و سخت و محور محرک درام فیلم است و باید طوری ظاهر شود که بتواند مخاطب را وارد یک مهلکه بزرگ کند. تشخیص درست لحن‌ها متناسب با موقعیت درام، اوج کار رادان در «ابلق» است.

وی علاوه بر بازیگری در زمینه تهیه کنندگی نیز فعالیت می کند و اولین فیلم سینمایی او در مقام تهیه کننده و بازیگر، «گربه سیاه» نام دارد که در سال 1400 اکران شد.

«گربه سیاه» داستانی اجتماعی را روایت می‌کند و موضوع آن مرتبط با موسیقی زیرزمینی است. مخاطب این فیلم عمدتاً جوانان هستند. ترلان پروانه، بهرام رادان و بهاره کیان افشار از بازیگران اصلی این فیلم هستند. بهرام رادان که تهیه کنندگی این فیلم را بر عهده داشته در نقش خودش (بهرام رادان ) در این فیلم بازی کرده است.

علاوه براین در فیلم سینمایی «علفزار» و مستند «کاپیتان من» نیز به عنوان تهیه کننده حضور دارد.

جیران به کارگردانی حسن فتحی و به نویسندگی احسان جوانمرد یک مجموعه تلویزیونی ایرانی در ژانر عاشقانه تاریخی محصول سال 1400 است. این سریال درباره زندگی جیران، همسر و سوگلی ناصرالدین‌شاه است. بهرام رادان در این مجموعه نقش ناصرالدین شاه و پریناز ایزدیار ایفاگر نقش جیران است.

فیلم های سینمایی که بهرام رادان در آنها بازی کرده به شرح زیر است:

شور عشق (سال 1379) در نقش کیان

آواز قو (سال 1379) در نقش پیمان

آبی (سال 1379) در نقش ارسطو

طلوع تاریک (سال 1380) در نقش پیمان

ساقی (سال 1380) در نقش رضا

گاوخونی (سال 1381) در نقش راوی

عطش (سال 1381) در نقش اشکان

رز زرد (سال 1381) در نقش داوود

شمعی در باد (سال 1382) در نقش فرزین

سرباز های جمعه (سال 1382) در نقش آصف

گیلانه (سال 1382) در نقش اسماعیل

رستگاری در هشت و بیست دقیقه (سال 1383) در نقش طاها

ازدواج صورتی (سال 1383) در نقش آریا

حکم (سال 1384) در نقش سهند

تقاطع (سال 1384) در نقش پدرام

خون بازی (سال 1385) در نقش آرش

چهار انگشتی (سال 1385) در نقش فرزاد

سنتوری (سال 1385) در نقش علی

کنعان (سال 1386) در نقش علی

بی پولی (سال 1387) در نقش ایرج

کارناوال مرگ (سال 1387) در نقش حمید

زادبوم (سال 1387) در نقش امیر علی

راه آبی ابریشم (سال 1387 ) در نقش شاذان

تردید (سال 1387) در نقش سیاوش

تهران 1500 (سال 1388) در نقش جواد

آدم کش (سال 1388) در نقش مازیار

یکی از ما دو نفر (سال 1389) در نقش بابک

پل چوبی (سال 1390) در نقش امیر

نقش نگار (سال 1392) در نقش فرزاد

تراژدی (سال 1392) در نقش حبیب

آتش بس دو (سال 1393) در نقش خسرو

عصر یخ بندان (سال 1393) در نقش فرید

حکایت عاشقی (سال 1394) در نقش علی

پولاریس (سال 1394) در نقش پوریا

من ناصر حجازی هستم (سال 1394) در نقش راوی

بارکد (سال 1394) در نقش حامد

زرد (سال 1395) در نقش شهاب

چهار راه استانبول (سال 1396) در نقش بهمن

آشفتگی (سال 1397) در نقش باربد

سونامی (سال 1397) در نقش مرتضی

ایده اصلی (سال 1397) در نقش سعید

گربه سیاه (سال 1398) در نقش بهرام

ابلق (سال 1399) در نقش جلال

علفزار (سال 1400) – در نقش تهیه کننده

نمایش خانگی

رقص روی شیشه 1397

سریال جیران 1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا