فرهاد باقری: باید مراقبت کنیم تا از آثار منفی و کارکردهای نادرست تبلیغات انتخاباتی بکاهیم
ملت ایران برای اینکه بتواند عمق راهبردی خود را تثبیت کند و کام مردم را شیرین کند و حفرههای اقتصادی و فرهنگی را پرکند به یک رئیسجمهور فعال، پرکار، آگاه و معتقد به مبانی انقلاب نیاز دارد.
فرهاد باقری عضو شورای مرکزی جمعیت جوانان انقلاب اسلامی ایران ضمن تسلیت شهادت رئیس جمهور پرتلاش و خستگی ناپذیر وهمراهانش وتاکید بر اینکه راه شهدای خدمت ادامه دارد در خصوص نقش مردم در انتخابات ریاست جمهوری و اهمیت ویژه آن گفت: مردم سالاری شیوه ای مقبول و معمول در جهان مدرن امروزی است. انتخابات تحقق اراده ملی برای مدیریت جامعه و تنظیم امور رفاهی و امنیتی است. دولت- ملت جدیدترین شیوه ی تمدن بشر و چارچوب ایجاد اتحاد و انسجام ملی و مهمترین روش برای ایجاد رفاه و امنیت عمومی می باشد هرگونه کوتاهی و یا عدم مشارکت مردم موجب آسیب دیدن منافع ملی و عقب افتادگی تمدنی است. هیچ دلیلی برای عدم مشارکت وجود ندارد اما هزاران دلیل برای تعیین نوع حاکمیت از سوی مردم وجود دارد. حضور در جامعه و پذیرش و عمل به مسئولیت اجتماعی هم ریشه و خاستگاه دینی و قرآنی دارد و هم یک شیوه نوین در اعمال اراده ملت در تحقق اهداف و مطالبات مردم از نظر سیاسی است.
وی افزود: همه ما نسبت به سرنوشت اجتماعی مسئول هستیم که با بهانه های واهی نمی توان شانه از زیر بار این مسئولیت خالی کرد.
هنر ما این است که با آگاهی و اشراف بر موضوع سیاست به یک شگفتی و آفرینش حماسه ای شکوهمند دست زنیم و با انتخاب فردی اصلح، انقلابی، شجاع و عملگرا که مرعوب شرق و غرب نباشد به رفع مشکلات و تحقق رفاه و اشتغال فرزندانمان کمک نماییم.
دبیر جمعیت جوانان انقلاب اسلامی استان تهران گفت: تبعیض و فقر و بیکاری بیماری های مهلکی هستند که ستون استقامت و پیکر اجتماعی را در هم می شکند و سقوط و نابودی جامعه را رقم می زند. ما می توانیم با وجود تمام گلایه هایی که از وضعیت نامطلوب فرهنگی و اجتماعی و اقتصادی داریم هنرمندانه و بسیار هوشمندانه در شرایط فعلی فردی را انتخاب کنیم که به امور زیربنایی توجه داشته باشد تا براساس آن بتواند روبناها را اصلاح کند
عضو شورای مرکزی جمعیت جوانان انقلاب اسلامی ایران بیان داشت: این موضوع را بدیهی و طبیعی می پندارم که انتخابات یک امر لازم و مفید برای کشور هست، اما چون آنرا مسلم و بدیهی می پنداریم کمتر به زیان های آن بر نظام و انقلاب فکر می کنیم .
وی ادامه داد: از دیدگاه من انتخابات یک ابزار دوسویه و دو کارکردست که می تواند مفید یا مضر باشد و البته در بیشتر اوقات ترکیب متفاوتی از این دو . یعنی این ترکیب سوم خودش می تواند چندین کارکرد و حالت متفاوت باشد.
بنابر این کارکرد انتخابات و تبلیغات آن و شیوه های اجراییشدنش ، می توانند مثبت یا منفی باشند. اگر ایام انتخابات آنگونه که مقام معظم رهبری پیروانش را از آن برحذر داشت ولی برخی مدعیانش عمل نمی کنند، به توهین و تخریب و بداخلاقی گذشت، این تاثیرش برانقلاب و کشور مضر و خسارت بارست. حتی بیش از این مقام معظم رهبری فرمودند از جنبه ملی هم به آبروی کشور لطمه وارد می شود. البته این بخش در قسمت مناظرات بیشتر آشکار می شود . همانگونه که در انتخابات قبل به شیوه رفتاری برخی مناظره کنندگان که با عصبانیت به چهره دیگری چنگ می انداختند، تذکر دادند و آنرا نهی کردند حتی اگر آن فرد انقلابی و با نیت خالصانه هم باشد.
دوم شیوه اجرای انتخابات که اگر سالم نباشد و نتواند نظر مردم را منعکس کند، آسیبش به نظام وارد خواهدشد. در این مورد مجریان و ناظران باید به وظایف خود واقف و توانا باشند و هم اصل امانتداری و بی طرفی را رعایت نمایند .
دبیر اسبق جبهه پیشرفت، رفاه و عدالت استان تهران اشاره کرد: انتخابات ریاست جمهوری به دلیل تاثیرات گسترده تر آن برکشور بیش از انتخابات های دیگر این کارکرد های دوگانه و البته تاکنون زیانبار را داشته است. لذا باید مراقبت کنیم تا از آثار منفی و کارکردهای نادرست تبلیغات انتخاباتی بکاهیم و به وجوه مثبت آن بیفزاییم تا انتخابات منشا و موجب برکات برای انقلاب و توسعه و پیشرفت برای کشور باشد.
این فعال سیاسی در پایان گفت: با توجه به توصیه مقام عظمای ولایت که فرمودند انتخابات یک جهاد عمومی است همه در انتخابات شرکت میکنیم تا با حضور خود اقتدار، آزادی، دِین، تمامیت ارضی و قانون خود را در کشورمان به منصه ظهور رسانده و نشان دهیم جمهوریت و اسلامیت پایههای اصلی حکومت اسلامی است.