زنگ خطر تب دنگی در ایران بهصدا درآمد

سیده محدثه حسینی، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی مازندران ابراز کرد: با وجود قطعی بودن وجود این پشه در مازندران، اما گزارشی مبنی بر آلوده بودن این پشهها و ناقل بیماری تب دنگی گزارش نشده است.
وی ادامه داد: تب دنگی از طریق گزش پشه آئدس که آلوده به ویروس این بیماری است منتقل میشود و وجود و مشاهده پشه در یک منطقه دلیل بر آلوده بودن منطقه به این بیماری نمیتواند باشد و آلوده بودن پشه به این ویروس در ابتلا به بیماری اصل است.
به گفته معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی مازندران با اشاره به اینکه پشهها از جمله آئدس در فصلی که در آن قرار داریم حضور بیشتر و زاد و ولد دارند، تصریح کرد: بر این اساس افزایش تعداد پشهها در این برهه زمانی عادی و معمول است.
وی ادامه داد: همچنین اقلیم بارانی و مرطوب مناطقی از جمله مازندران و گیلان که برای پشهها خوشایند است نیز بر تعداد حضور بیشتر آنها تاثیر میگذارد.
حسینی با توصیه به شهروندان مازندرانی از آنها خواست به شایعاتی مبنی بر مشاهده تب دنگی و یا پشههای آلوده و ناقل این بیماری توجه نکنند و مراقبتهای لازم در این خصوص را توجه کنند.
وی افزود: ترجیحا از حضور در جوار آبهای راکد و لاستیکهای کنار جادهها خودداری کنند.