اجتماعی

زمان قطعی برق مرکزی سه‌شنبه ۱۹ فروردین ۱۴۰۴ اعلام شد + جدول خاموشی برق اراک نوزدهم فروردین ماه ۱۴۰۴

جزئیات جدید زمان قطعی برق مرکزی سه‌شنبه ۱۹ فروردین ۱۴۰۴ و اعلام جدول خاموشی برق اراک نوزدهم فروردین ماه ۱۴۰۴ را در ادامه این گزارش بخوانید.

جدول خاموشی برق اراک و زمان قطعی برق مرکزی سه‌شنبه ۱۹ فروردین ۱۴۰۴ منتشر شد. این اعلامیه به ساکنان این شهر هشدار می‌دهد که باید خود را برای قطعی‌های موقت برق آماده کنند.

به رغم وعده‌های متعدد مسئولان برای پایان دادن به قطعی برق در منازل، متاسفانه به تازگی جدول خاموشی برق منتشر و قطعی برق بی‌برنامه هم در بسیاری از نقاط کشور اعمال شده است. این خاموشی‌ها به صورت برنامه‌ریزی‌شده و بدون اطلاع‌رسانی قبلی اعمال می‌شوند.

برنامه قطعی برق مرکزی سه‌شنبه ۱۹ فروردین ۱۴۰۴

جدول خاموشی اراک و برنامه قطعی برق مرکزی

برای اطلاع از جدول خاموشی برق اراک و زمان قطعی برق مرکزی بر روی لینک زیر کلیک نمایید:

برنامه‌ریزی جدید برای جدول خاموشی برق در اراک

طبق اعلام شرکت توزیع نیروی برق استان مرکزی، ساعات قطعی برق برای مناطق مختلف اراک در این روز مشخص شده است.

برنامه‌ریزی دقیق برای مدیریت مصرف برق انجام شده است تا فشار زیادی به شبکه وارد نشود. همچنین لازم به ذکر است که قطعی برق ممکن است به طور غیرمنتظره و بدون اطلاع قبلی در برخی نقاط دیگر کشور هم رخ دهد.

زمان دقیق جدول خاموشی برق در اراک

بر اساس جدول اعلام شده، قطعی برق در مناطق مختلف اراک از ساعت ۸ صبح آغاز و تا ساعت ۱۷ ادامه خواهد داشت.

اما زمان دقیق قطع برق برای هر منطقه متفاوت است و ممکن است از ۳۰ دقیقه تا ۲ ساعت طول بکشد. برای آگاهی از زمان دقیق قطعی برق، ساکنان این مناطق باید به اطلاعیه‌های رسمی که از سوی شرکت توزیع نیروی برق اراک منتشر می‌شود، مراجعه کنند.

توضیحات سخنگوی صنعت برق درمورد علت قطعی برق در کشور

مصطفی رجبی مشهدی در حاشیه دوره آموزشی مدیریت مصرف برای عبور از اوج بار ۱۴۰۴ با بیان این که در سال جاری به علت خشکسالی امکان استفاده از تمام ظرفیت نیروگاههای برقابی را نداریم، افزود: علاوه بر این، بخشی از تعمیرات نیروگاهی مربوط به سال گذشته به علت محدودیت‌های سوخت زمستان به امسال موکول شد و با توجه به اینکه بیش از ۳۰ درصد از نیروگاههای کشور عمر بالایی دارند، این تعمیرات حتماً لازم است انجام شود.

وی اضافه کرد: از آنجایی که نیروگاه اتمی بوشهر باید در دوره اوج بار در مدار باشد، برنامه تغییر سوخت آن در حال انجام است و از این رو تولید آن را در حال حاضر در مدار نداریم.

به گفته سخنگوی صنعت برق، این دلایل منجر شد که ظرفیت تولید پاسخگوی نیاز مصرف نباشد چرا که رشد مصرف برق کشور در همین روزهای ابتدایی سال عدد ۶ درصد را نشان می‌دهد که بسیار زیاد است.

رجبی مشهدی در عین حال از همه هموطنان درخواست کرد تا مصرف برق خود را مدیریت کرده و سامانه‌های سرمایشی را به ویژه در مناطق گرمسیر که گرما زودتر فرا می‌رسد، بر روی دمای ۲۵ درجه قرار دهند. همچنین صنایع بزرگ نیروگاه خود را برای کمک به شبکه در مدار قرار دهند.

وی در پایان ضمن عذرخواهی از مردم، اطمینان داد در روزهای آینده همه همکاران صنعت برق بتوانند این محدودیت‌ها را مدیریت کنند.

علت محدودیت تأمین برق در میانه فروردین چیست؟

مصطفی رجبی مشهدی، مدیرعامل شرکت توانیر اظهار داشت: در سال جاری به دلیل خشکسالی امکان استفاده حداکثری از ظرفیت نیروگاه‌های برق آبی را نداریم؛ امسال نسبت به سال گذشته تنها از یک‌سوم ظرفیت نیروگاه‌های برق آبی می‌توانیم استفاده کنیم.

وی افزود: بخشی از تعمیرات نیروگاه‌ها که در سال جاری به خاطر محدودیت‌هایی که در سوخت داشتیم، به سال جاری موکول شد؛ که باید تعمیرات اساسی در تعدادی از نیروگاه‌ها انجام شود.

سخنگوی صنعت برق با بیان اینکه “حدود ۳۰ درصد از نیروگاه‌های کشور عمر بالایی دارند و حتما این تعمیات لازم است انجام شود”، گفت: برای اینکه تولید نیروگاه اتمی را در تیر و مرداد به صورت کامل داشته باشیم، به علت عملیات تعویض سوخت، این نیروگاه را از مدار خارج کردیم.

وی ادامه داد: این دلایل موجب شد تا ظرفیت تولیدمان پاسخگوی میزان مصرف نباشد، رشد مصرف برق کشور در ابتدای سال بیش از ۶ درصد بوده که عدد بسیار بزرگی است که همین‌جا از همطونانمان درخواست می‌کنم که در مصرف برق مدیریت کنند.

رجبی مشهدی خاطرنشان کرد: استفاده از کولردر بخش‌هایی از کشور آغاز شده که رعایت دمای ۲۵ درجه، بسیار مهم است، از صنایع بزرگ می‌خواهم کسانی که نیروگاه دارند در مدار بهره برداری قرار دهند.

وی افزود: به دلیل اینکه فرصت نشد محدودیت‌هایی که در روز گذشته به‌وقوع پیوست را اطلاع رسانی کنیم، از هموطنان عزیزمان عذرخواهی می‌کنیم و در طی روزهای آینده این محدودیت‌ها مدیریت خواهد شد.

جدول قطع برق فروردین ۱۴۰۴

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا