گوناگون

روز جهانی فلافل در تقویم ۱۴۰۳ چه روزی است؟ + ترفندهای پخت فلافل

درست است که فلافل جزو غذاهای فست فودی است اما می توان آن را پرخاصیت ترین آنها دانست و همینطور برای آماده سازی آن زمان زیادی را باید صرف کرد این غذای سنتی جنوبی یکی از فست فودهای دلچسب ما ایرانی ها می باشد. در این مطلب تاریخ روز جهانی فلافل در تقویم ۱۴۰۳ را بررسی خواهیم کرد.

تاریخ روز جهانی فلافل در تقویم ۱۴۰۳

تاریخ روز جهانی فلافل در تقویم شمسی مصادف است با:

روز چهارشنبه ۲۳ خرداد سال ۱۴۰۳

تاریخ روز جهانی فلافل در تقویم قمری مصادف است با:

۵ ذی الحجه ١۴۴۵

تاریخ روز جهانی فلافل در تقویم میلادی مصادف است با:

۱۲ ژوئن ۲۰۲۴

روز جهانی فلافل در تقویم ۱۴۰۳ چه روزی است؟ + ترفندهای پخت فلافل

فلافل چیست؟

فلافل ⁧یک خوراک خاورمیانه‌ای که از نخود سرخ شده و ادویه‌ درست می‌شود طمع تند آن مورد پسند است ، در ایران نیز فلافل آبادان و بندر عباس شهرت دارد.

در کشورهای مختلف فلافل اسم‌های متفاوتی دارد، در مصر به آن «الطعمیه» می‌گویند در یمن به «باجیه» معروف است، گفته می‌شود، فلافل یک واژه قبطی است که ساکنان اولیه اسکندریه آن را ابداع کردند، آن‌ها به جای فلافل از واژه فالافل استفاده می‌کردند. فالافل یعنی دارای (فول) باقلای زیاد.

شعر بامزه درباره فلافل :

از معرکه غافل بود

لب که، نه، فلافل بود

می سوخت دل و جانم

از گرمی ِ فلفل بود

روز جهانی فلافل :

هر سال در ۱۲ ژوئن، عاشقان فلافل دور هم جمع می شوند و روز جهانی فلافل را جشن می گیرند و به کسانی که هرگز تابحال فلافل نخورده اند، آن را پیشنهاد می کنند. “بن لنگ ” در سال ۲۰۱۲، روز جهانی فلافل را نامگذاری کرد.

هنوز مشخص نیست که مفهومی به نام فلافل دقیقا از کجا و چگونه آمده است اما چنانچه در این بخش می خوانید بسیاری از مردم بر این عقیده هستند که اولین بار آن را در کشور مصر خورده اند، یعنی زمانی که مسیحیان آن منطقه از این وعده غذایی قبل از جشن کریسمس به جای گوشت استفاده می کردند که علت آن هم پخت سریع بود.

اوایل اینگونه بنظر می رسید که فلافل از لوبیا درست شده زیرا در آن زمان تصویری از نخود در دسترس مردم نبود. این غذا کم کم به مناطق شمالی هم راه پیدا کرد، بعضی از افراد نیز عقیده دارند ریشه این غذا به قبل از مصر فارائونیک برمی گردد اما هنوز هیچ کس قطعی در این باره مطمئن نیست.

در شرق میانه و مصر، فلافل یک غذای محبوب خیابانی محسوب می شد و اکثرا توسط افراد زیادی مصرف می شد. این روز ها نیز این غذا در مصر و بسیاری از کشور های دیگر محبوبیت زیادی دارد و حتی مک دونالد هم رسپی فلافل مخصوص به خودش را سرو می کند و آن را در منوی صبحانه خود جای می دهد.

اما در کل فرقی ندارد که این غذا دقیقا از کجا آمده، در هر صورت یکی از مهم ترین غذاهای ملی در بعضی از کشورها است و روز جهانی فلافل زمانی عالی برای لذت بردن از این غذاست.

روز جهانی فلافل در تقویم ۱۴۰۳ چه روزی است؟ + ترفندهای پخت فلافل

تنوع دستور تهیه فلافل

در مورد دستور تهیه فلافل باید بگوییم که به طور کلی در تمام جهان این غذا به یک شکل تهیه می شود اما در مخلفات تفاوت هایی وجود دارد که بستگی به سلیقه و ذائقه ی مردم هر منطقه دارد.

فوت و فن پخت فلافل

برای داشتن یک فلافل با طعم حاضری ترفندهایی وجود دارد که اگر رعایت شود مطمئنا نتیجه ایی که بدست می آورید رضایت بخش خواهد بود. نکاتی که برای پخت فلافل و خوردن آن باید رعایت شود عبارتند از :

  • برای تهیه خمیر فلافل از آرد استفاده نکنید زیرا باعث خشک شدن فلافل شما می شود.
  • برای داشتن فلافل ترد به مواد خود یک قاشق چایخوری بکینگ پودر زده.
  • نخود هایتان را حتماً چندین روز قبل خیس کنید و مدام آب آن را عوض کرده بعد چرخشان کنید
  • زیره سیاه و سبز بهترین ادویه برای تهیه فلافل می باشد و البته کمی هم نعناع .
  • در کنار نخود می توانید از سیب زمینی ، عدس ، ماش و یا بادمجان به صورت چرخ شده استفاده کنید.
  • از ظرف نسبتاً گود و روغن فراوان و داغ برای پخت استفاده کنید.
  • هنگام خوردن اگر می خواهید طعم فلافل لبنانی را حس کنید از نان پیتا و ترشی انبه و بادمجان استفاده کنید.
  • زمان ۳ تا ۵ دقیقه بهترین زمان برای سرخ شدن گلوله های نخود می باشد.
  • و اینکه از مهم ترین فوت و فن های پخت فلافل برای اینکه پوک شود و با فلافل حاضری مو نزند این است که حتما فلافل خود را در روغن داغ و فراوان سرخ کنید تا کاملا پف شود . ریختن مقداری بکینگ پودر در مواد فلافل نیز بی تاثیر نمی باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا