طلا و ارز

رمزارز ملی چیست؟ | رمز ارز ملی بخریم یا نه؟ + بررسی و جزئیات

رمز ارز ملی با وجود شروع آرام و چالش‌های محدود، برای موفقیت به تکمیل قوانین امنیتی و تسویه بانکی و همچنین سیاست‌گذاری دقیق‌تر بانک مرکزی نیاز دارد.

نسیم جمشیدی، رئیس اداره عملیات بانکداری الکترونیکی بانک آینده، می‌گوید که این طرح با چالش‌های جدی مواجه نبوده، اما برای رفع مشکلات اجرایی نیاز به دستورالعمل‌های بهتری دارد.

در همین راستا، قوانین موجود در زمینه امنیت، کشف تقلب و تسویه‌های بانکی باید تکمیل شوند.

سال گذشته، همزمان با محدودیت‌های اعمال‌شده بر ارزهای دیجیتال، پروژه «ریال دیجیتال» بی‌سروصدا آغاز شد. این در حالی است که در سطح جهانی، نگرانی‌های جدی درباره حریم خصوصی کاربران موجب توقف توسعه ارزهای دیجیتال بانک مرکزی (CBDC) در برخی کشورها شده است.

علیرضا آقاخانی، معاون فناوری اطلاعات شرکت امیدپی، تأکید می‌کند که «ریال دیجیتال» باید در کسب‌وکارها ادغام شود و استفاده از آن در صرافی‌های رمزارز گسترش یابد

در بخش سوخت نیز بانک سپه قصد دارد پرداخت‌ها در پمپ‌بنزین‌ها را با «ریال دیجیتال» تسهیل کند. آقاخانی از استفاده از راهکارهای مبتنی بر QR کد برای بهبود تجربه پرداخت بدون اتصال مستقیم به شبکه بانکی و شبکه سوخت خبر داده است.

همچنین، پروژه‌هایی مانند پرداخت در نانوایی‌ها، صندوق‌های فروشگاهی و تهیه بلیط قطارهای حومه‌ای با این ارز دیجیتال در حال پیگیری هستند.

جمشیدی معتقد است که افزایش سرمایه بانک‌ها می‌تواند زمینه‌ساز توسعه پروژه‌هایی همچون «ریال دیجیتال» باشد، هرچند موفقیت نهایی این پروژه به سیاست‌گذاری بانک مرکزی وابسته است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا