اخبار بازنشستگانویژه

دود ناتوانی کارفرمایان در چشم بازنشستگان

اسدی از پرداخت نشدن معوقات حقوق فروردین، بیمه تکمیلی و عمر انتقاد کرد

رییس کانون عالی بازنشستگان کشور با تاکید بر اینکه گرانی و تورم بیداد می‌کند گفت: کسی که در این شرایط با حقوق ماهیانه ۱۳ میلیون تومان زندگی می‌کند، اگرچه کاری سخت است، اما مدیریتی قوی دارد، به ویژه آنکه مستاجر باشد و کرایه خانه نیز بدهد.

کورش شرفشاهی – محمد اسدی در نشست ماهیانه کانون کارگران بازنشسته تهران خطاب به بازنشستگان گفت: ما نمی‌توانیم به بازنشستگانی که کمترین حقوق را دریافت می کنند، بگوییم چگونه از عهده تامین هزینه‌ها بر بیایید یا چگونه این شرایط سخت را تحمل کنید، اما می‌توانیم بگوییم که درد شما را می‌فهمیم، مشکلاتتان را درک می‌کنیم و برای رفع مشکلات هر کاری که از دستمان بربیاید، انجام می دهیم.

وی با تاکید بر اینکه بازنشستگان هر چقدر پیگیر دریافت مطالباتشان باشند، حق دارند گفت: به عنوان نماینده بازنشستگان تلاش‌های بسیاری کردیم و اجازه ندادیم حقوق بازنشستگان از بین برود.

رییس کانون کارگران بازنشسته قزوین با اعلام اینکه همچنان پیگیر دریافت بسیاری از مطالبات بازنشستگان هستیم گفت: متاسفانه یکباره جنگ ۱۲ روزه به کشورمان تحمیل شد و همین جنگ را بهانه‌ای کردند تا سازمان با کسری بودجه رو به رو شود، بسیاری از حقوق قانونی بازنشستگان پرداخت نشود و ما نیز نتوانیم خواسته‌های بر حق بازنشستگان را پیگیری کنیم.

وی با اعلام اینکه سازمان تامین اجتماعی بدهی‌های زیادی دارد گفت: ماه‌هاست حق بیمه تکمیلی و حق بیمه عمر از حقوق بازنشستگان کسر شده اما به شرکت بیمه پرداخت نکرده‌اند، افزایش حقوق فروردین نیز عقب افتاده که در این شرایط ، فشار مضاعفی بر درمان، معیشت و زندگی بازنشستگان وارد آمده است.

اسدی با اعلام اینکه در نتیجه پیگیری‌های مستمر، موفق شدیم به نوعی رفتار کنیم که افزایش حقوق جدید در احکام اردیبهشت ماه لحاظ شود گفت: از اولین روز فروردین به صورت مستمر به دفتر مدیرعامل سازمان می‌رفتیم تا احکام جدید در فروردین ماه صادر شود و بازنشستگان بتوانند افزایش حقوق را بگیرند.

وی با اعلام اینکه بدترین رابطه بین دو نفر، رابطه بدهکار و طلبکار است گفت: هرگاه به دفتر محمد سالاری مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی می‌رویم، به عنوان طلبکار به دفتر ایشان می‌رویم و مدیرعامل سازمان به عنوان بدهکار مراعات حال ما را می‌کند و باره‌ها اعلام کرده که بابت این همه بدهی و معوقات، شرمنده بازنشستگان است.

رئیس کانون عالی بازنشستگان با اعلام اینکه مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی قول داده بود مطالبات بازنشستگان در خرداد ماه پرداخت شود گفت: متاسفانه جنگ باعث شد دریافت معوقات عقب بیفتد، زیرا کارفرمایان از عهده پرداخت حق بیمه‌ها بر نیامدند و دود ناتوانی کارفرمایان، به چشم بازنشستگان رفت.

وی با اعلام اینکه دولت برای رفاه حال کارفرمایان مصوب کرده که حق بیمه‌ها را با سه ماه تاخیر بپردازند گفت: اکنون فقط نگران پرداخت نشدن معوقات نیستیم، بلکه نگران این هستیم که حقوق و دیگر مزایا‌یمان را نیز نتوانیم بگیریم.

اسدی با اعلام اینکه سازمان تامین اجتماعی برای پرداخت حقوق خرداد بازنشستگان ۵۰ همت از بانک رفاه کارگران پول بهره ای گرفته گفت: سازمان تامین اجتماعی بابت این ۵۰ همت بهره کلانی می‌پردازد که در شرایط کنونی پس از جنگ ، نه تنها نمی‌تواند اصل و بهره این پول را به بانک رفاه بپردازد، بلکه نگران این هستیم که بابت حقوق تیر نیز ناچار به گرفتن قرض و پرداخت بهره شود.

وی با اعلام اینکه مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی اعلام کرده که معوقه فروردین ماه را نمی‌تواند بپردازد گفت: امیدواریم در ماه‌های آینده سازمان تامین اجتماعی به اندازه ای درآمد بدست بیاورد که بتواند معوقات را بپردازد و پرونده افزایش حقوق امسال بسته شود.

رئیس کانون بازنشستگان قزوین از واگذاری بانک رفاه کارگران به عنوان یک ابر چالش یاد کرد و گفت: فرایند قانونی واگذاری بانک رفاه طی شده، اما نسبت به آن اعتراض  کردیم و از طریق سران قوا، پیگیر هستیم تا مانع واگذاری بانک رفاه کارگران و بازگرداندن آن به سازمان تامین اجتماعی شویم.

وی با اعلام اینکه بسیاری از بازنشستگان برای گرفتن مزایای قانونی و بازگرداندن بانک رفاه کارگران به سازمان، بر اعتراض و تجمع تاکید دارند گفت: در شرایط حساس کنونی و جنگ تحمیلی، نمی‌توانیم به صورت میدانی پیگیر دریافت مطالبات شویم، زیرا امکان به وجود آمدن سوتفاهم وجود دارد و از این اعتراض صنفی، به عنوان انتقاد به نظام سواستفاده شود، به همین دلیل ترجیح می‌دهیم از طریق مبادی قانونی و مسیر اداری کارها را پیگیری کنیم.

اسدی در خصوص اعتراض‌هایی که نسبت به انجام نشدن طرح کرامت رضوی از سوی بازنشستگان مطرح می‌شود گفت: سال قبل به دلیل کمبود بلیت، نتوانستیم طرح کرامت رضوی را به خوبی اجرا کنیم. تعداد مسافران تهران بسیار زیاد بود و راه آهن نمی توانست بلیت بدهد.

وی با اشاره به مذاکراتی که در خصوص طرح کرامت رضوی با مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی صورت گرفته گفت: پیشنهاد شده که سازمان تامین اجتماعی هتل را در اختیار بگذارد و هر کس با هزینه خودش و هر وسیله ای که در اختیار دارد، تا مشهد برود یا یک میلیون تومان بابت هزینه ایاب و ذهاب بپردازد، که زیر بار هیچ کدام از این پیشنهادها نرفتیم.

رییس کانون عالی بازنشستگان با اعلام اینکه طرح کرامت رضوی دردسرهای بسیاری داشت گفت: طرح کرامت رضوی فقط برای بازنشسته یا بازمانده است، بنابراین بسیاری از بازماندگان و بازنشستگان که توانایی جسمی لازم را ندارند و نیاز به این دارند که فرزندانشان آنان را همراهی کند، نمی‌توانند از این امتیاز بهره ببرند، زیرا باید هزینه همراه را خودشان بپردازند که هزینه هتل برای آنان بسیار بالاست و از عهده یک بازنشسته یا بازمانده بر نمی‌آید.

وی در پاسخ به اینکه چرا بازنشستگان کشوری و لشکری شرایط بهتری نسبت به بازنشستگان تامین اجتماعی دارند گفت: صندوق بازنشستگی کشوری به خزانه دولت و بیت المال وصل است و بدون ملاحظه  از آن برداشت می‌کند، اما بازنشستگان تامین اجتماعی حقوق و امتیازهای رفاهیشان را از سازمان تامین اجتماعی می‌گیرند که منابع این سازمان از اندوخته بازنشستگان در دوره اشتغال است. بنابراین ما محدودیت منابع داریم، در حالی که بازنشستگان کشوری و لشکری محدودیتی بابت منابع ندارند.

اسدی در خصوص پرداخت وام گفت: سازمان تامین اجتماعی به ۳۰۰ هزار نفر وام ۵۰ میلیون تومانی داده در صورتی که صندوق کشوری به ۱۲۲ هزار نفر وام ۵۰ میلیون تومانی داده، بنابراین بازنشستگان تامین اجتماعی بیشتر وام گرفته‌اند که نشانگر تعامل کانون عالی، سازمان تامین اجتماعی و بانک رفاه کارگران است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا