خبر مهم درباره ناترازی برق| تاثیر تغییر ساعت بر کمبود برق

عضو سابق شورای شهر تهران درباره تغییر ساعت و تاثیر آن در کاهش مصرف برق گفت: متاسفانه وضعیت بهگونهای است که حتی با تغییر ساعت هم وضعیت ناترازی برق رفع نخواهد شد.
محمود میرلوحی ادامه داد: در واقع آمریکا و اروپا در تابستان یک ساعت، زمان را جلو کشیدند و در زمستان به حالت قبل بازگرداندند و با این کار در واقع پیک مصرف را جابهجا و به نوعی استفاده بهینه از ظرفیتها را ایجاد کردند.
نفوذ یکی از علما بر احمدینژاد؛ نسخ قانون تغییر ساعت را رقم زد
این عضو سابق شورای شهر تهران خاطرنشان کرد: متاسفانه از دوره آقای احمدینژاد اساسا نگاههای علمی و کارشناسی از بین رفت و این مسئله از انحلال سازمان برنامه و بودجه شروع شد و همه مراکز فکری در کشور تقریبا دچار بیمهری شد. یکی از تبعات این اتفاق هم همین عدم تغییر ساعت بود و متأسفانه عدهای گفتند که این اقدامات برای غربیها است و غربیها این کارها را میکنند به این دلیل که ساعت ظهر با اذان تطبیق نداشته باشد و موضوعاتی مطرح میشد که الان هم مطرح است و سعی میکنند مرتب افکار خاص مذهبی و دینی را رو در روی واقعیتها و مسائل روزمره مردم قرار دهند.
وی ادامه داد: یکی از این موضوعات هم همین داستان بود و متاسفانه یکی از علما که نفوذ بسیاری روی آقای احمدینژاد و تیم او داشت و تمایلی ندارم نام او را مطرح کنم؛ این مسئله را مطرح کرد و این کار انجام شد و ساعتها دیگر تغییر نکرد. میرلوحی تصریح کرد: البته الان میبینیم که مسئله کمبود برق با این یک ساعت عقب و جلو بردن ساعت و تغییر آن دیگر حل نمیشود چراکه بحث مسائل سرمایهگذاری و نوسازی نیروگاهها هم مطرح است. همچین تحولی در دنیا در خصوص استفاده از انرژیهای تجدیدپذیر اتفاق افتاده است که متاسفانه ما در همه این موارد از دنیا عقب ماندهایم و کار نکردهایم.
در زمینه استفاده از انرژیهای تجدیدپذیر از کشورهای منطقه عقب افتادهایم
وی ادامه داد: کشورهای حوزه خلیج فارس که انرژی فسیلی و نفت دارند مثل عربستان، امارات سرمایهگذاریهای بسیاری روی انرژی خورشیدی کردهاند و پیشرفتهای آنها باعث تاسف عمیق ما میشود چراکه پنج هزار، چهار هزار مگاوات برق خورشیدی را یک جا افتتاح میکنند و متاسفانه ما در این حوزه عقب ماندهایم.
عضو سابق شورای شهر گفت: آثار منفی شیوه تصمیمگیری و رفتاری غیرعلمی و کارشناسی را در عدم توسعه همه جانبه کشور شاهد هستیم و متاسفانه در حوزههای برق و گاز و نفت و سایر بخشها هم میبینیم که یکی یکی از آثار سوء تدبیرها و برخوردهای چکشی و هیأتی و پوپولیستی دارد بروز میکند و این سوء تدبیرها متأسفانه باعث شد که کشور به این گرفتاریهای پیچ در پیچ مبتلا شود
وی با اشاره به نوسازی نیروگاهها گفت: همین طور هم موضوع نوسازی نیروگاهها است که بالاخره در دنیا امروز دو سه نسل نیروگاهها نوسازی شده در سیستمهای جدید بهره وریهای بهتر و بالاتر صورت گرفته است مانند اتومبیلهایی که مصرف انرژیشان کمتر و به روزتر هستند، اما ما هنوز متاسفانه مازوتسوزی داریم و صنعت برق ما متاسفانه میتوان گفت که دو تا سه نسل عقب مانده است و باید کار اساسی و سرمایهگذاریهای اساسی در خصوص آن صورت بگیرد تا مشکل حل شود.