حسین حسینزاده رئیس جدید هیئت رئیسه صندوقهای بازنشستگی نفت کیست؟

حسین حسینزاده رئیس هیئت رئیسه صندوقهای بازنشستگی نفت شد.
آیین معارفه رئیس هیئت رئیسه صندوقهای بازنشستگی نفت با حضور محسن پاکنژاد، وزیر نفت و معاونین وزیر نفت شنبه، ششم اردیبهشت ۱۴۰۴ در نشست شورای معاونین برگزار شد.
وزیر نفت در این نشست، ضمن قدردانی از زحمات سعید خوشرو، رئیس پیشین هیئترئیسه صندوقهای بازنشستگی نفت، حسینزاده را فردی متخصص و توانمند در صنعت نفت دانست و برای او در این مسئولیت خطیر آرزوی موفقیت کرد.
حسین حسینزاده، رئیس هیئترئیسه صندوقهای بازنشستگی نفت، ضمن قدردانی از اعتماد وزیر نفت، به تشریح برنامههای خود پرداخت و تأمین مالی برای اجرای پروژههای صندوقها و اصلاح و بهبود وضعیت معیشت بازنشستگان این صنعت را از مهمترین اقدامات آتی صندوق برشمرد.
وزیر نفت ۳۱ فروردین در حکمی حسین حسینزاده را بهعنوان «عضو اصلی و رئیس هیئت رئیسه صندوقهای بازنشستگی صنعت نفت» منصوب کرد.
بیوگرافی حسین زاده رئیس هیئترئیسه صندوقهای بازنشستگی نفت
حسینزاده، سیاستمدار مستقل ایرانی، متولد سال ۱۳۵۸ در شهرستان گراش استان فارس است. او نماینده مردم حوزه انتخابیه لارستان، خنج، گراش، اوز و جویم در یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی بود.
حسینزاده دارای مدرک دکتری مهندسی نفت از دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران است. پیش از آن، مدرک کارشناسی مهندسی شیمی با گرایش بهرهبرداری از منابع نفت و کارشناسی ارشد مهندسی نفت-اکتشاف و استخراج نفت را از همان دانشگاه دریافت کرده است.
عضو ارشد کمیته سرمایهگذاری توسعه میادین نفت و گاز شرکت ملی نفت ایران، مسئول عملیات حفاری و استخراج چاههای نفت و گاز در شرکت ملی نفت ایران،مدیرعامل شرکت بهینه سازی سوخت،
در انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، حسینزاده با کسب ۲۸٬۳۹۹ رأی از مجموع ۹۴٬۵۵۶ رأی مأخوذه، به عنوان نماینده حوزه انتخابیه لارستان، خنج، گراش، اوز و جویم انتخاب شد.
او در مجلس یازدهم عضویت در کمیسیون انرژی را داشت و در سالهای دوم و سوم به عنوان دبیر اول این کمیسیون فعالیت کرد.
حسینزاده خود را فردی غیرسیاسی و متخصص معرفی میکند و تأکید دارد که به جای سیاستورزی، تمرکز خود را بر توسعه متوازن منطقه، اشتغالزایی، محرومیتزدایی و جذب نیروهای بومی، بهویژه در نواحی سنینشین، معطوف کرده است.
او پیش از ورود به مجلس، در سومین دوره انتخابات شورای شهر گراش در سال ۱۳۸۵ شرکت کرد و پس از حدود یک سال عضویت، به دلیل مسائل شغلی از شورا استعفا داد. همچنین، تجربه ثبتنام در انتخابات شورای شهر تهران را نیز در کارنامه دارد.