اسامی بازیگران سریال نجوا به همراه بیوگرافی بازیگران آن
سریال نجوا از روز 16 مرداد به روی آنتن شبکه آی فیلم خواهد رفت، این سریال ساخته کارگردانی ابراهیم شیبانی می باشد، در اینجا با اسامی بازیگران سریال نجوا به همراه بیوگرافی بازیگران آن آشنا خواهیم شد. با ما همراه باشید.
بیوگرافی بازیگران سریال نجوا
سجاد افشاریان
سجاد افشاریان بازیگر مرد سینما و تلویزیون در فروردین ماه سال 1364 در شهر شیراز چشم به جهان گشود و یکی از بهترین بازیگران مرد ایرانی بشمار می رود. او نقش جلال شایان در سریال تلویزیونی نجوا را ایفاگر شده است و ناگفته نماند که ایشان سرپرست گروه نویسندگان برنامه خندوانه بوده است. او علاوه بر بازیگری در نویسندگی هم تبهر دارد و موضوع قصه بسیاری از سریال های تلویزیونی با قلم او نوشته شده است. سجاد افشاریان مدیریت هنری گروه موسیقی بمرانی را نیز برعهده دارد و این بازیگر جوان مجرد است و تاکنون ازدواج نکرده است.
مسعود کرامتی
مسعود کرامتی بازیگر متولد نهم مرداد ماه سال 1335 در تهران است که علاوه بر بازیگری در عرصه های تهیه کنندگی و کارگردانی هم مشغول فعالیت است. این بازیگر کار کشته ایرانی در محله حشمتیه تهران چشم به جهان گشود و هم اکنون ساکن تهران است. وی در رشته هنرهای نمایشی دانشکده هنرهای زیبا تهران درس خوانده است و از سال 1355 تاکنون در سینما و تلویزیون مشغول فعالیت است. مسعود کرامتی بازیگر نقش وکیل در سریال نجوا در سال 1370 با خانم فرخنده بانو شادمنش ازدواج کرد که همسرش ایشان هم بازیگر نه چندان مطرح ایرانی است. همسر مسعود کرامتی بعد از ازدواج کار بازیگری را کنار گذاشت و سرانجام در سال 1393 درگذشت.
نغمه ارجمند
نغمه ارجمند بازیگر نقش فروغ در سریال نجوا در سال 1365 در تهران چشم به جهان گشود و سالها پیش ازدواج کرده است و هم اکنون متاهل است. او علاوه بر بازیگری در رشته عکاسی هم مشغول به کار شده است و در رشته هنر و عکاسی دانشکده آزاد تهران تحصیل کرده است. او که در حوزه عکاسی به صورت حرفه ای فعالیت می کند هم اکنون به بازیگری نیز مشغول شده است. بازیگر نقش فروغ هرمزی در مجموعه نجوا، خانم نغمه ارجمند بوده که به خوبی در این نقش درخشیده است و موفق شده تا بازی خود را بر سر زبان ها بیاندازد.
محمدعلی نجفی
محمدعلی نجفی بازیگر مرد ایرانی متولد سال 1324 و زاده شهر اصفهان است که در دبیرستان دارالفنون تهران تحصیل کرده است و پس از آن در رشته معماری دانشگاه ملی ادامه تحصیل داده است. صالح نجفی فرزند ارشد محمدعلی نجفی پژوهشگر است و همچنین باید بدانید نویسنده و مترجم حوزهٔ فلسفه می باشد، آیت نجفی کارگردان و نمایشنامه نویس و سارا نجفی دختر محمدعلی نجفی آهنگساز است.
سوگل خلیق
سوگل خلیق بازیگر زن ایرانی متولد آبان ماه سال 1370 است و در رشته کارگردانی تئاتر تحصیل کرده است. او کار خود را در عرصه بازیگری از تئاتر شروع کرد و در دوران تحصیل در چند اثر بازی کرده است. وی تاکنون ازدواج نکرده و مجرد است و برای انتخاب نقش وسواسی خاص دارد و هر نقشی را برای بازی انتخاب نمی کند.
پوریا رحیمی سام
پوریا رحیمی سام، سابقه نقش آفرینی در آثاری همچون ضد گلوله، ناهید، عصر یخبندان، احتمال باران اسیدی، حالت خاص، آبروی از دست رفته آقای صادقی، اسرافیل، بی نامی، چهارراه استانبول، جاده قدیم، من میترسم، نجوا، قصیده گاو سفید، زالاوا و خسوف را در کارنامه هنری خود دارد.
از جمله افتخارات پوریا رحیمی سام میتوان به کسب سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل مرد در سی و نهمین دوره جشنواره فیلم فجر اشاره کرد.
مجید نوروزی
مجید نوروزی، بازیگر سینما و تلویزیون، در تاریخ ۲۰ فروردین ۱۳۷۰ در شهر تهران به دنیا آمد. وی دارای مدرک رشته نمایش از هنرستان کمال الملک، لیسانس بازیگری از دانشگاه آزاد و فوق لیسانس کارگردانی است. او با بازی در تئاتر، به اوج درخشش خود دست یافته است. برادرش توحید نام دارد. وی از سن نوجوانی با بازی در تئاتر فعالیت هنری خود را شروع کرد و در سن ۱۳ سالگی و در سال ۱۳۸۳، با بازی در کاراکتر حسن ریزه در سریال “آقای جواد مزدآبادی” وارد دنیای بازیگری شد. اما به صورت حرفهای، در سال ۱۳۹۵ و در سن ۲۵ سالگی با بازی در نقش سیامک در سریال “ماه و پلنگ”، شروع به جذب توجه مخاطبان کرد.
با سریال زیر پای مادر به محبوبیت رسید و با نقش رسول، عضو تیم امنیتی در سریال محبوب “گاندو” در سال ۱۳۹۸ شهرت بیشتری به دست آورد.
احمد حامد
احمد حامد بازیگر سینما و تلویزیون در آثاری همچون فیلمهای “مجبوریم”، “بهمن” و سریالهای “نجوا”، “سرزمین کهن” به عنوان بازیگر حضور داشته است.
احمد حامد همچنین نویسندگی فیلم “قربانی” را نیز برعهده داشته است. او همسر فاطمه معتمد آریا می باشد.
محسن بهرامی
محسن بهرامی بازیگر و صداپیشه ایرانی سینما و تلویزیون متولد ۵ فروردین ۱۳۶۱ است که سابقه فعالیت در آثاری همچون جنگل آسفالت، زنبوردار، مسیر کندی کین، ایکوالایزر ۳ و از دست رفته را در کارنامه هنری خود دارد.
ایوب آقاخانی
ایوب آقاخانی، نمایشنامهنویس، کارگردان تئاتر و بازیگر ایرانی، در تاریخ 1 آبان 1354 در تبریز به دنیا آمد. او از جوانی علاقه زیادی به نمایش و تئاتر داشت و در سال 1373، با گویندگی و همکاری با رادیو، به عرصه هنری و تئاتر وارد شد. ایوب در آن دوران بهعنوان کارآموز در رادیو مشغول به فعالیت بود و نمایشنامههای رادیویی را اجرا میکرد.
پس از اتمام تحصیلات دبیرستانی، وی به تحصیل در دانشکده هنر دانشگاه آزاد اسلامی پرداخت و در رشته نمایش با تمرکز بر ادبیات تحصیل کرد و مدرک کارشناسی را اخذ کرد. سپس در سال 1381، از دانشکده هنر دانشگاه تربیت مدرس در مقطع کارشناسی ارشد نمایش فارغالتحصیل شد.
ایوب آقاخانی به عنوان نویسنده و نمایشنامهنویس تئاتر، تاکنون فعالیتهای متعددی در عرصه تئاتر انجام داده است. او آثار بسیاری در زمینه نمایشنامهنویسی خلق و به اجرا درآورده؛ از جمله آثار او میتوان به نمایشنامههایی همچون عصر دیروز و عصر امروز و مکاشفه موخر اشاره کرد.
نمایشنامه دوئتی کوتاه برای پاییز یکی از اولین آثار ایوب آقاخانی بود که در سال 1380 منتشر شد. علاوه بر این، او به عنوان داور در جشنوارههای تئاتری بسیاری از جمله جشنوارههای دانشجویی، جشنوارههای نمایشنامهخوانی، جشنوارههای تئاتر فجر و نمایشهای رادیویی شرکت کرده است. در سال 2009، بهعنوان داور جشنوارهی دانشگاه آمریکایی بیروت نیز انتخاب شد.
آقاخانی از سال 1383 به ترجمه آثار ادبی پرداخت و در سال 1384، اولین مجموعه شعر خود به نام واگویه در مسیر وهم و امید را منتشر کرد.