به گزارش صفحه فردا، محققان دانشگاه بریگهام و بیمارستان زنان به دنبال درک ارتباط بین اضافه وزن و بروز بیماری آرتریت روماتوئید با بررسی ۱۲۱ هزار و ۷۰۰ زن در سنین ۳۰ تا ۵۵ سالگی و همچنین ۱۱۶ هزار و ۶۰۸ زن ۲۵ تا ۴۲ ساله و مشاهده شاخص توده بدن (BMI) آنها دریافتند اضافه وزن به عنوان یک مشکل عمده سلامتی در جهان میزان بروز بیماری آرتریت روماتوئید را افزایش میدهد.
نتایج حاصل از این تحقیق حاکی است، افزایش خطر ابتلا به این بیماری در مطالعه موردنظر با ارزیابی BMI، سبک زندگی و شناسایی افراد مبتلا به آرتریت روماتوئید براساس بافت همبند و بررسی پروندههای پزشکی گروه مورد مطالعه مشخص شده است و عواملی مانند سن، مصرف الکل و دخانیات، تغذیه با شیرمادر، مصرف قرصهای ضدبارداری و … نیز در نظر گرفته شدهاند.
آرتریت روماتوئید، یک بیماری مزمن است که باعث درد، سفتی، تورم، محدودیت حرکت و از دست دادن عملکردهای چندین مفصل میشود که اگرچه مفاصل اصلی تحت تأثیر این بیماری قرار میگیرند، اما التهاب میتواند در اندامهای دیگر توسعه یابد.
حدود ۱.۳ میلیون آمریکایی به بیماری آرتریت روماتوئید مبتلا هستند و میزان ابتلا به این بیماری به طور معمول در زنان ۲ برابر مردان است.