آخرین مطالب سیاسی، اجتماعی، اقتصادی، هنری و ورزشی را در پایگاه خبری صفحه فردا دنبال کنید.

اسامی بازیگران سریال فاکتور ۸ به همراه بیوگرافی آنها

سریال فاکتور۸ در حال حاضر از شبکه آی فیلم در حال پخش می باشد، در اینجا با اسامی بازیگران سریال فاکتور ۸ به همراه بیوگرافی آنها آشنا خواهیم شد.

سریال فاکتور ۸ با داستانی جذاب و گیرا، به موضوع مهم بیماری هموفیلی و تلاش‌های پزشکان برای درمان آن می‌پردازد. بازیگران این سریال با ایفای نقش‌های درخشان خود، به باورپذیری و جذابیت آن افزوده‌اند. در ادامه، به بیوگرافی بازیگران اصلی این سریال و نقش‌هایشان می‌پردازیم.

قطب‌الدین صادقی در نقش دکتر جلایر

متولد سوم اردیبهشت ۱۳۳۱ در سنندج، هنرمندی فرهیخته در عرصه‌های مختلف هنری، ازجمله نمایشنامه‌نویسی، کارگردانی تئاتر، بازیگری سینما و تلویزیون است.

وی با علاقه و پشتکاری که به هنر داشت، در سال ۱۳۵۴ از دانشکده هنرهای زیبای دانشگاه تهران در رشته هنرهای نمایشی فارغ‌التحصیل شد و پس از آن، برای ادامه تحصیلات به فرانسه سفر کرد. صادقی در سال ۱۳۵۷ دوره کارشناسی ارشد و در سال ۱۳۶۴ دوره دکترای تخصصی خود را در رشته مطالعات هنرهای نمایشی از دانشگاه سوربن فرانسه دریافت کرد.

پس از بازگشت به ایران، این بازیگر فعالیت‌های خود را در زمینه‌های مختلف هنری آغاز کرد. او در دانشگاه‌های مختلف به تدریس پرداخت و همزمان در عرصه‌های نمایشنامه‌نویسی، کارگردانی تئاتر و بازیگری سینما و تلویزیون به فعالیت‌های چشمگیری دست زد.

اسامی بازیگران سریال فاکتور ۸ به همراه بیوگرافی آنها

ستاره اسکندری در نقش دکتر ایرانمنش

ستاره اسکندری متولد ۲۵ خرداد سال ۱۳۵۳، فعالیت‌های هنری خود را از سال ۱۳۷۲ آغاز کرد و درطول این سال‌ها، با ایفای نقش‌های ماندگار، کارگردانی و تهیه‌کنندگی جایگاهی ویژه در میان مخاطبان و اهالی هنر کسب کرده است.

اسکندری در نخستین سال‌های فعالیت هنری خود، با حضور در جشنواره‌های دانشجویی تئاتر، کار خود را آغاز کرد و در سال ۱۳۷۸ با پیوستن به گروه تئاتر “دی” به سرپرستی علی رفیعی، به‌طور حرفه‌ای وارد عرصه تئاتر شد.او در سال ۱۳۷۵ با بازی در فیلم “حریف دل” به کارگردانی عبدالرضا گنجی، اولین تجربه سینمایی خود را رقم زد و پس از آن، در آثار متعددی در این عرصه به ایفای نقش پرداخت.

حضور در سریال پرمخاطب “نرگس” پس از فوت پوپک گلدره، نقطه‌عطفی در کارنامه تلویزیونی اسکندری بود و او با بازی در این سریال، به شهرتی فراگیر دست یافت. علاوه‌بر بازیگری، اسکندری در عرصه کارگردانی نیز فعالیت دارد و در سال ۱۳۹۹ اولین فیلم بلند خود به‌نام “خورشید آن ماه” را با محوریت فرهنگ بلوچستان کارگردانی کرد. این فیلم در جشنواره‌های بین‌المللی متعددی حضور یافت و مورد تحسین منتقدان قرار گرفت.

پژمان بازغی در نقش کاشفی، وکیل شرکت داروسازی

پژمان بازغی پس از اتمام دوران دبیرستان، برای تحصیل در رشته مهندسی معدن به دانشگاه آزاد لاهیجان رفت و در آنجا بود که جرقه بازیگری در او زده شد. او در سال ۱۳۷۳ با بازی در فیلم سینمایی “اعتراف” قدم به عرصه بازیگری گذاشت؛ اما نقطه‌عطف کارنامه هنری او، حضور در مجموعه تلویزیونی پرمخاطب “آژانس دوستی” بود.

بازغی در سال ۱۳۸۰ با بازی در سریال “زیر آسمان شهر” به محبوبیت بیشتری دست یافت و سپس با ایفای نقش در سریال “گمگشته” به کارگردانی رامبد جوان، به شهرت رسید. دهه هشتاد و نود برای پژمان بازغی، سرشار از فعالیت‌های هنری بود و او در آثار متعدد سینمایی و تلویزیونی به ایفای نقش پرداخت.

یکی از مشهورترین کارهای او، بازی در سریال “مرد هزار چهره” در سال ۱۳۸۶ بود که در کنار مهران مدیری، هنرنمایی کرد و مورد تحسین مخاطبان قرار گرفت.پژمان بازغی درطول سال‌های فعالیت هنری خود، با بازی در نقش‌های متنوع، توانایی‌های خود را به اثبات رسانده و به یکی از بازیگران محبوب و شناخته شده ایران تبدیل شده است.

اسامی بازیگران سریال فاکتور ۸ به همراه بیوگرافی آنها

لادن طباطبایی در نقش دکتر طارمی

سیده لادن طباطبایی متولد ۹ اردیبهشت ۱۳۴۹ در تهران، بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون ایران است. او با پشتکار و علاقه‌ای که به هنر داشت در رشته تئاتر از دانشکده هنرهای زیبا دانشگاه تهران فارغ‌التحصیل شد و پس از آن، با حضور در آثار مختلف سینمایی، تلویزیونی و تئاتری، توانایی‌های خود را به اثبات رساند.

طباطبایی درطول سال‌های فعالیت هنری خود، موفق به دریافت جوایز متعددی در سینما و تئاتر شد و جایگاهی ویژه در میان مخاطبان و اهالی هنر کسب کرد؛ اما در تاریخ ۱۷ شهریور ۱۳۹۱، لادن طباطبایی در برنامه هفت اعلام کرد که قصد دارد برای همیشه از سینما و تلویزیون خداحافظی کند.

او در سال ۱۳۹۴ به‌همراه دخترش سها که به اختلال اوتیسم مبتلا بود به ایالات متحده آمریکا مهاجرت کرد و هم اکنون در کالیفرنیا زندگی می‌کند.

ایرج راد در نقش دکتر صدرا

اکبر حسنی راد متولد ۷ اردیبهشت ۱۳۲۴ در تهران با نام هنری ایرج راد، بازیگری پیشکسوت در عرصه تئاتر، سینما و تلویزیون ایران است. او با پشتکار و علاقه‌ای که به هنر داشت در رشته نمایش از دانشکده هنرهای زیبای دانشگاه تهران و کارگردانی تئاتر از دانشگاه کاردیف ولز به مدارج عالی تحصیلی نائل آمد.

راد ازجمله هنرمندانی است که علاوه‌بر استعداد ذاتی، از تحصیلات آکادمیک نیز بهره برده و با پشتوانه دانش و تجربه خود، در عرصه هنر خوش درخشیده است. او در سال ۱۳۴۷ موفق به دریافت درجه یک هنری از شورای ارزشیابی هنرمندان کشور شد.این بازیگر فعالیت هنری خود را از سال ۱۳۳۷ با اجراهایی برای کودکان آغاز کرد و در سال ۱۳۳۸ دوره فن بیان و تئاتر را زیر نظر خانم مهین دیهیم گذراند.

او در سال ۱۳۴۲ با نمایش “قرعه برای مرگ” اثر واهه کاچا در تالار فرهنگ روی صحنه رفت و از آن پس، به‌طور حرفه‌ای به فعالیت در عرصه تئاتر پرداخت. راد با همکاری با گروه‌های تئاتر میترا و مهر، تجارب ارزشمندی به‌دست آورد و با بیش از ۶۰ سال فعالیت در زمینه تئاتر، به‌عنوان یکی از باتجربه‌ترین و نامدارترین بازیگران این عرصه شناخته می‌شود.

حسن جوهرچی در نقش دکتر کامیاب

حسن جوهرچی متولد ۷ مرداد ۱۳۴۷ در جوادیه تهران، بازیگری توانمند و خوش‌چهره بود که با هنرنمایی‌های ماندگار خود در سینما و تلویزیون، جایگاه ویژه‌ای در میان مخاطبان پیدا کرد.

او اصالتاً اردبیلی بود و در سال ۱۳۷۰ با فیلم “برخورد” به کارگردانی سیروس الوند، به‌طور حرفه‌ای وارد عرصه بازیگری شد؛ اما نقطه عطف کارنامه هنری جوهرچی، بازی در سریال پرمخاطب “در پناه تو” در سال ۱۳۷۳ بود که او را به شهرت و محبوبیت فراوان رساند.

جوهرچی درطول فعالیت هنری خود، در بیش از ۳۰ اثر هنری شامل فیلم‌های سینمایی و سریال‌های تلویزیونی به ایفای نقش پرداخت و با هنرنمایی‌های درخشان خود، در قلب مخاطبان جای گرفت. او در ۱۵ بهمن ۱۳۹۵ در سن ۴۸ سالگی بر اثر عفونت ریه درگذشت و فقدان او غم بزرگی برای جامعه هنری ایران بود.

ناصر ممدوح در نقش پدر دکتر ایرانمنش

ناصر ممدوح که در ابتدا به دنبال نویسندگی و بازیگری بود که به‌واسطه صدای گرم و گیرایش، وارد عرصه دوبلاژ شد و مسیری پرفرازونشیب را در این عرصه آغاز کرد. ممدوح در ۱۹ سالگی با نوشتن فیلمنامه‌، نخستین قدم‌ها را در عرصه هنر برداشت؛ اما این صدای او بود که مسیر زندگی‌اش را تغییر داد.

مهدی میثاقیه تهیه‌کننده مشهور با شنیدن صدای ناصر، استعداد او را در دوبلاژ کشف کرد و او را به عطاءالله کاملی گوینده پیشکسوت معرفی کرد. این گوینده با گذراندن دوره یک ساله گویندگی زیر نظر عطاءالله کاملی و بهره‌مندی از تجربیات بزرگان این عرصه، به سرعت در دنیای دوبلاژ شناخته شد.

او که ابتدا در سینما فعالیت می‌کرد، پس از مدتی به تلویزیون و شبکه دو راه یافت و اولین تجربه خود را با دوبله سریال دکتر کیلدر به دست آورد. ممدوح با سابقه‌ای درخشان، در بسیاری از فیلم‌ها و سریال‌ها به‌عنوان دوبلور حضور داشته است. او همچنین دوبله تمامی آثار خارجی جشنواره رشد را برعهده داشته و در مقام مدیر دوبلاژ نیز در برخی آثار فعالیت کرده است.

 

کوروش سلیمانی در نقش دکتر احسان

کوروش سلیمانی متولد سوم مرداد ۱۳۵۲ در کرمانشا، بازیگری شناخته‌شده در عرصه تئاتر، سینما و تلویزیون ایران است. او که در رشته علوم آزمایشگاهی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه تحصیل کرده است پس از گذراندن خدمت سربازی، به‌دنبال علاقه‌ خود به هنر راهی دانشگاه شد و در رشته‌ کارگردانی تئاتر و سپس ادبیات نمایشی در پردیس هنرهای زیبای دانشگاه تهران به مدارج کارشناسی و کارشناسی ارشد دست یافت.

سلیمانی فعالیت هنری خود را از سال ۱۳۷۰ در کرمانشاه آغاز کرد و در سال ۱۳۷۸ با بازی در فیلم “متولد ماه مهر” پا به عرصه‌ سینما گذاشت. او درطول سال‌های فعالیت هنری خود در ده‌ها نمایش، فیلم سینمایی، سریال تلویزیونی، تله تئاتر و فیلم تلویزیونی به ایفای نقش پرداخته و چندین تئاتر را نیز کارگردانی کرده است.

علاوه‌بر بازیگری و کارگردانی تئاتر، سلیمانی در زمینه‌های طراحی صحنه و نویسندگی نیز تجربه‌ی کار دارد. او پس از اتمام تحصیلات، به مدت دو سال به‌عنوان دستیار استاد حمید سمندریان در پردیس هنرهای زیبا تدریس کرد. مقالات و نقدهای متعددی از او در نشریات تخصصی تئاتر در دهه‌های هفتاد و هشتاد به چاپ رسیده است. از دیگر فعالیت‌های قابل‌توجه سلیمانی می‌توان به مجری و کارشناس برنامه‌ تلویزیونی “سینما یک” در فاصله‌ی سال‌های ۱۳۸۷ تا ۱۳۹۰ اشاره کرد.

اسامی بازیگران سریال فاکتور ۸ به همراه بیوگرافی آنها

فریبا نادری در نقش خواهر دکتر ایرانمنش

فریبا نادری بازیگر و مدیر بازرگانی ایرانی در ۲۳ فروردین ۱۳۶۳ در تهران متولد شد. نادری در دوران کودکی، دختری شیطون و بازیگوش بود و به جای عروسک، با توپ فوتبال بازی می‌کرد. او در دوران راهنمایی، به‌طور اتفاقی برای تست بازیگری در سریال “مروارید سرخ” دعوت شد و باوجود مخالفت خانواده، به‌دلیل علاقه‌ به بازیگری، در این سریال نقش آفرینی کرد.

او در کنار بازیگری در رشته گرافیک رایانه‌ای نیز تحصیل کرد؛ اما به‌دلیل علاقه به بازیگری، به کار بازاریابی روی آورد و درحال‌حاضر نیز در سمت مدیریت بازرگانی یک شرکت بزرگ مشغول به کار است. این هنرپیشه در کنار بازیگری و مدیریت بازرگانی، به آشپزی نیز علاقه‌ی زیادی دارد و اوقات فراغت خود را به این کار اختصاص می‌دهد.

بهزاد خداویسی در نقش هاتف، شریک دکتر کامیاب

بهزاد خداویسی بازیگر و چهره پرداز شناخته‌شده ایرانی پس از گذراندن دوره های بازیگری و کارگردانی در مقطع لیسانس در دانشکده هنرهای زیبای دانشگاه تهران، موفق به دریافت مدرک فوق‌لیسانس این رشته نیز شد. خداویسی علاوه‌بر بازیگری، در زمینه چهره‌پردازی نیز فعالیت دارد و بیش از ۲۸ نمایشنامه، فیلم سینمایی و فیلم تلویزیونی را چهره پردازی کرده است.

علاقه او به هنر از سن ۹ سالگی با حضور در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان آغاز شد. نخستین تجربه بازیگری خداویسی در فیلم مستند “جست‌وجو” به کارگردانی برادرش بهرام خداویسی رقم خورد. وی در سال ۱۳۶۶ با فیلم “تحفه ها” به سینمای ایران معرفی شد و با بازی در نقش معلم در فیلم “خمره” ساخته ابراهیم فروزش در سال ۱۳۷۰ به شهرت رسید.

بااین‌وجود، عمده درخشش او در سریال‌های پربیننده دهه هفتاد بود. بازی در نقش اوصیا، دستیار کارآگاه اصفهانی در سریال “سرنخ” ساخته کیومرث پوراحمد و مجید دانشجوی اصفهانی در سریال “روزگار جوانی” چهره او را بیش از پیش در ذهن بینندگان ثبت کرد.

هومن برق‌نورد در نقش دکتر کامران

هومن برق‌نورد متولد سال ۱۳۴۸ یکی از بازیگران محبوب و شناخته‌شده‌ سینمای ایران است که بیشتر به‌واسطه نقش‌های کمدی خود به شهرت رسیده است. او فعالیت هنری خود را در سال ۱۳۶۹ با تئاتر آغاز کرد و در سال ۱۳۷۴ با سریال “بهلول ابوهیپ” برای اولین‌بار مقابل دوربین رفت.

برق‌نورد در سال ۱۳۸۳ با فیلم “یک تکه نان” قدم به عرصه سینما گذاشت؛ اما دیده شدن او در سال ۱۳۸۷ با سریال “اشک‌ها و لبخندها” رقم خورد. نقش‌آفرینی او در سریال “ساختمان پزشکان” در سال ۱۳۸۸ بود که او را به‌طور گسترده به مخاطبان شناساند و به یکی از محبوب‌ترین کمدین‌های ایران تبدیل کرد.

این اولین همکاری برق‌نورد با بهنام تشکر بود که بعدها به لقب “لورل و هاردی ایرانی” مشهور شدند. او در سال ۱۴۰۱ موفق به دریافت دیپلم افتخار بهترین بازیگر مکمل مرد برای بازی در سریال “زیرخاکی ۳” شد؛ اما فعالیت برق‌نورد تنها به ژانر کمدی محدود نمی‌شود. او در سال ۱۳۹۱ با سریال “زمانه” در نقشی جدی ظاهر شد و نشان داد که در ژانرهای دیگر نیز تبحر دارد.

مهرداد فلاحتگر در نقش سعیدی، وکیل دکتر جلایر

مهرداد فلاحتگر بازیگری شناخته‌شده و کاربلد عرصه سینما، تلویزیون و تئاتر در سال ۱۳۳۸ در شهر بابل به دنیا آمد. او که دارای مدرک کارشناسی در رشته بازیگری است، فعالیت هنری خود را به طور جدی از سال ۱۳۷۱ آغاز کرد. فلاحتگر پیش از ورود به سینما، تجربه حضور در چندین نمایش را در کارنامه خود داشت.

در سال ۱۳۷۴ با بازی در فیلم‌های سینمایی “گل‌های سیاه”، “پاکباخته” و “آخرین بندر” برای اولین‌بار مقابل دوربین قرار گرفت. این آغاز مسیری پربار برای فلاحتگر بود و او در سال‌های بعد با حضور در آثار مطرحی همچون “آژانس شیشه ای” و فیلم سینمایی تاریخی-مذهبی “یوسف پیامبر” به هنرنمایی پرداخت.

او علاوه‌بر بازیگری، در زمینه‌های دیگر هنر نیز فعالیت دارد و تاکنون در عرصه‌های تهیه‌کنندگی، مدیر تولید و کارگردانی نیز تجربه کسب کرده است. فلاحتگر در کنار فعالیت‌های هنری خود، به‌عنوان مشاور هنری موسسات ویدئویی نظیر “پرده نقره ای”، “هنر هشتم”، “قرن جدید” و “پارس ویدئو” نیز فعالیت می‌کند.

مطالب مرتبط
دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.